Næste udsendelse: 23:10 Vild Med Dyr (G)

TV i dag

 • 22:40Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 23:10Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Ulovligt ophængte valgplakater i kikkerten

Bornholms regionskommune har kontaktet de lokale partiformænd, og anmodet dem om at få styr på valgplakaterne.
De mange ulovligt ophængte valgplakater på Bornholm vil blive "hængt korrekt" efter onsdag, hvis ikke partierne selv gør noget ved det.

Det fremgår af en henvendelse de ansvarlige i partierne har fået af Bornholms Regionskommune.

Af teksten fremgår det:

"Vej og Park, politiet og borgere har nu meldt ind, at et stort antal plakater her mandag morgen hænger ulovligt.

Af hensyn til trafiksikkerheden er der truffet beslutning om, at plakater der efter den 22. maj klokken 18:00, der ikke opfylder gældende regler, vil blive hængt korrekt af Vej og Park. Det ansvarlige parti vil herefter blive præsenteret for en regning på 500 kr. pr. plakat"

Skal plakaterne hænge korrekt ved cykelsti og fortov, skal de hænge 2 meter og 30 centimeter over jordhøjde, såfremt der er mindre end 30 centimeter til fortovet eller cykelstien.

Hvis der er mindst 50 centimeter til kørebane og mindst 30 centimeter til cykelsti eller fortov, er der intet mindstekrav til plakatens højde over tærræn.

Plakaterne på billedet hænger korrekt. Men mange steder glider plakaterne ned af sig selv, hvis de ikke er spændt ordentligt fast.

Aktuelle programmer på Play