Næste udsendelse: 23:35 Hansen på Svaneke Torv (G)

TV i dag

 • 23:10Vild Med Dyr (G)Geparderne i Ree Park har fået unger, og de bliver fulgt tæt de første uger af deres liv. Anna Louise Tranæs Didriksen skal lære at holde en gepardkilling korrekt, så dyrlægen kan foretage det daglige sundhedstjek.
 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Mathias Christiansen og co. videre ved VM

Danmark er klar til kvartfinalen ved Sudirman Cup i Kina - og det bl.a. takket været bornholmske Mathias Christiansen.
Danmark slog sig i dag videre til kvartfinalen ved Surdiman Cup - også kaldet VM for blandede hold - i Nanning i Kina.

Modstanderen var Indonesien, og resultatet endte 3-2 til Danmark - og det var altså bl.a. den bornholmske spiller Mathias Christiansens skyld.

Han og mixdouble-makkeren Sara Thygesen, Mia Blichfeldt samt Viktor Axelsen leverede nemlig alle vinderpræstationer mod deres indonesiske modstandere, og det gav altså Danmark sejren.

Dagens resultater fordelte sig således:

Kamp 1 - mixed double: Mathias Christiansen/Sara Thygesen vs. Hafiz Faizal/Gloria Emanuelle Widjaja 21-17, 21-11

Kamp 2 - herresingle: Viktor Axelsen vs. Anthony Ginting 21-9, 21-16

Kamp 3 - herredouble: Kim Astrup/Mathias Boe vs. Mohammad Ahsan/Hendra Setiawan 20-22, 14-21

Kamp 4 - damesingle: Mia Blichfeldt vs. Fitriani Fitriani 21-13, 21-19

Kamp 5 - damedouble: Maiken Fruergaard/Sara Thygesen vs. Greysia Polii/Apriyani Rahayu 18-21, 13-21

Aktuelle programmer på Play