Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:35Hansen på Svaneke Torv (G)Hansen på Svaneke Torv.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15Fra køkken til kineserier (G)Christiane Larsen har fået succes med at producere økologisk modellervoks. Ailefo er gået fra at være et køkkenprojekt til en virksomhed med egne lokaler, ansatte og en specialbygget æltemaskine fra Kina.
 • 00:45Mellem os (G)Bornholms Sommerrevy kigger forbi Mellem Os. Mød de tre skuespillere Joakim Tranberg, Søren Hauch-Fausbøll og Gunvor Reynberg, samt kapelmester Alice Carreri.
 • 01:15Nattv: Premier Is (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Premier Is.
 • 02:15Nationalpark Thy (20:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:45Månedens foredrag: Hammershus og Lilleborg (G)Hver måned sender vi et spændende foredrag. Denne gang med titlen " Hammershus og Lilleborg". Arkæolog Michael Thorsen, fra Bornholms Museum, beretter om udgravninger, fund og nyeste viden om de to borge.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Struer, Bogense, Sønderborg, Holbæk, Hobro, Herning, Maribo og Hindsholm.
 • 04:00Mellem os (G)Nyt år og nye tider. Hotel Abildgård skal have nye ejere til oktober, og det bliver den kun 24-årige Jannik Stender. Også Dagligbrugsen i Østerlars skal have ny uddeler. Det erfarne herre Jørn Ole Pedersen overtager brugsen om nogle uger. Han har været i detailbranchen siden han var 15 år, så det bliver ikke en helt ny verden for ham.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Anna Louise vækker bæverne i AQUA af deres søvn. De nat-aktive dyr bruger nemlig dagen til at sove i . Vi skal se på deres dejlige pels og specielle hale, og så skal vi fælde et træ som bæverne kan bruge til deres dæmning.
 • 05:00Stafetten - Kirsten Lillelund (G)Kirsten Lillelund har Galleri Klejn i Alline. Hun har boet på Bornholm siden 2005. Kirsten Lillelund er mest kendt for sine små, finurlige lerfigurer.

Grønt filmhold besøger Bornholm

I dag laves der optagelser på Bornholm til en film, der skal lære folk fra hele verden om det grønne Danmark og Bright Green Island.
State of Green er navnet på den organisation, der i dag står bag et besøg, hvor der skal laves optagelser til en film, der skal informere hele verden om det grønne Danmark.

Helt præcist er State of Green et offentligt-privat partnerskab, der arbejder med at fortælle historien om det grønne Danmark til en international målgruppe af beslutningstagere. Partnerskabets mål er at skabe netværk og relationer mellem virksomheder og offentlige organisationer, og at vise, at Dammark allerede har mange af løsningerne på de globale grønne udfordringer.

State of Green har en række projekter, herunder State of Green Tours, der tager imod besøgende beslutningstagere fra hele verden. State of Green tager årligt mod ca. 180 delegationer - i alt op mod 2000 personer - fra ca. 50 forskellige lande. Gæsterne bliver introduceret til den grønne danske fortælling blandt andet ved at de bliver sendt ud i landet på speciallavede Tours for at møde relevante danske virksomheder, myndigheder og organisationer.

Og det her her Bornholm bogstaveligt talt kommer ind i billedet, for øen udgør en af de lokaliteter, hvorpå der skal der laves en markedsføringsfilm, der illustrerer, hvordan man deltager på en sådan Tour, og hvad man kan opleve i Danmark.

Der skal laves optagelser i både København, Aarhus, Frederikshavn – og på Bornholm. På Bornholm er formålet at fortælle historien om den nye affaldsplan og om Bright Green Island.

Aktuelle programmer på Play