Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:44Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 00:0019.30Nyheder og sport (G)
  • 00:10Folkemødet - live rundtur med Sofie Andersen (G)
  • 02:40Folkemødet - Folkemødet - Lørdag aften (G)
  • 04:30Folkemødet - Bornholm i EU (G)Debat om, hvor og hvordan Bornholm kan gøre mere brug af EU, og hvilke muligheder der er?
  • 04:31Folkemødet - Ikke i min baghave! (G)Debat om, hvem der skal have generne, når politikerne gerne vil skaffe mere bæredygtig energi såsom landvindmøller og solcelleanlæg.
  • 05:00Folkemødet - Hvor er folket? (G)Debat om, hvorvidt Folkemødet bevæger sig væk fra folket, men også væk fra græsrodsbevægelser og bliver mere elitært.

EU-valg: René Danielsson: Rædselsfuldt resultat

Dansk Folkepartis René Danielsson mener ikke, det skal være nogen hemmelighed, at Dansk Folkeparti fik et rædselsfuldt resultat til EU valget i går.
Gårsdagens valg til Europaparlamentet resulterede i, at Dansk Folkeparti gik tre mandater tilbage. Partiet sidder nu tilbage med et enkelt mandaet.

René Danielsson var dog indstillet på, at det ikke var ham, der skal til Bruxelles.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke har givet den en skalle under valgkampen, men jeg er afklaret med, at jeg ikke skal til Bruxelles.

René Danielsson mener, at den store fokus på klimaet kan være skyld i tilbagegangen.

- Der er nogen, der har spekulerer i, om det skyldes klimdagsordenen. Den har vi ikke omfavnet. Vi er ikke gået ind i denne her overbudspolitik om grøn, grønnere og grønnest. Vi holder os til vores politik.

Han mener dog, klimapolitikken er noget, man skal se nærmere på.

- Til næste gang tror jeg, vi skal have udfærdiget en mere nutid klimapolitik, siger René Danielsson.

Aktuelle programmer på Play