Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

FV19: Stram Kurs glad for opbakning på Bornholm

Det blev ikke til en plads i Folketinget for det nystartede parti Stram Kurs, men den bornholmske kandidat glæder sig over bornholmernes opbakning.
Gårsdagens folketingsvalg blev ikke som håbet for det nystartede parti Stram Kurs og dets bornholmske kandidat, Gerhard Andersen.

På Bornholm fik partiet 1,9 procent af stemmerne, hvilket svarer til 481 stemmer. Ud af dem fik Gerhard Andersen efter fintællingen 146 personlige stemmer, og selvom det ikke var nok, så begejstrer det alligevel bornholmeren.

I en SMS til TV 2/Bornholm skriver han:

- Er glad for opbakningen på Bornholm. Også det personlige antal stemmer er jeg meget, meget positivt overrasket over, skriver han.

På landsplan har partiet fået 1,8 procent af stemmerne, hvilket lige nøjagtigt er for lidt i forhold til de 2,0 procent af stemmerne, det kræver, for at komme ind i Folketinget.

- Jeg er ærgerlig over, at vi kun lige manglede det sidste i at komme ind, skriver Gerhard Andersen.

Resultatet får dog ikke Gerhard Andersen til at kaste håndklædet i ringen.

- Kampen fortsætter naturligvis, problemet er jo ikke løst. Og tiden arbejder for os i forhold til næste valg i modsætning til dette.

Han langer desuden ud efter mediernes håndtering af Stram Kurs' politiske dagsorden.

- Udskamningen af Stram Kurs har virket efter hensigten, skriver han.

Aktuelle programmer på Play