Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Forsinket flytrafik - opdateret!

Morgenflyveren kl. 7:00 er en time forsinket. Flyet med afgang kl. 9:35 er også forsinket.
Passagerere, som skal med morgenflyveren kl. 7:00 skal væbne sig med tålmodighed. Flyveren er nemlig er en time forsinket og letter først kl. 8:00, oplyses det på Bornholms Lufthavns hjemmeside.

Flyveren kl. 9:35 er ligeledes forsinket og forventes først at lette kl. 10:45.

Årsagen er pt. ukendt, men det skyldes formentlig ikke tåge, da sigtbarheden over lufthavnen tilsyneladende er god - jævnfør fotoet overfor taget kl. 06:05 ved lufthavnens webcam.

Passagerer, som skal ankomme til Bornholm kl. 9:10 vil blive forsinket i deres ankomst og først lande kl. 10:20. Det samme med flyet med planlagt ankomst kl. 11:40. Her er der 15 minutters forsinkelse og flyet lander først kl. 11:55.

ÅRSAG:
Til passagerer er følgende besked sendt ud:

- Kaere passager. Din afgang d. 07 jun DX37 er desvaerre forsinket som foelge af forlaenget crew hviletid efter tordenvejr og forsinkelser i gaar. Forventet ny afgangstid er kl. 10:45. Vi goer hvad vi kan for at minimere forsinkelsen og afgaa tidligere. Vi beklager meget den ulejlighed det maatte foraarsage. Mvh DAT.

Aktuelle programmer på Play