Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Sparekassen Bornholms Fond foretager udskiftning

Efter 15 år på posten stopper Svend Erik Pedersen som administrator for Sparekassen Bornholms Fond. Stafetten gribes af tidligere områdedirektør i Nordea.
Siden 2004 har Svend Erik Pedersen været direktør og administrator hos Sparekassen Bornholms Fond, men nu er det snart slut. Svend Erik Pedersen går på pension og vil nyde sit otium.

- Det har været et fantastisk og meget spændende job at være administrator for Sparekassen Bornholms Fond, siger Svend Erik Pedersen i en pressemeddelelse og fortsætter.

- Jeg er personligt meget taknemmelig for, at jeg fik den mulighed, siger han.

Ny mand i administratorstolen er en mand, der kender til det med penge. Tommy Bøgh Sørensen, der er bornholmsk gift, og som var områdedirektør i Nordea Bornholm fra 2010 til 2012 bliver altså administrator og direktør i Sparekassen Bornholms Fond.

- Jeg glæder mig til denne fantastiske mulighed for at arbejde for Sparekassen Bornholms Fond, siger Tommy Bøgh Thomsen i en pressemeddelelse, og fortsætter.

- Fonden arbejder med almennyttige formål på Bornholm, og qua det gode samarbejde på tværs af interessenter på øen, så har Fonden mulighed for at engagere sig i og understøtte udviklingen af Bornholm i en række forskellige sammenhænge. Det er en spændende opgave, som jeg er meget ydmyg overfor, og som går godt i tråd med mine ønsker til den sidste del af mit arbejdsliv, siger han.

Det er Sparekassen Bornholms Fond der blandt står bag købet og restaureringen af Allinges gamle tekniske skole og omdannelsen til Folkemødets nye hus.

Aktuelle programmer på Play