Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Politiet: Ulykken skete under indflyvning

Bornholms Politi bekræfter overfor TV 2/Bornholm, at styrtet skete under indflyvning til Bornholms Lufthavn. Politiet kender ikke tilstanden på de forulykkede personer.
Det var under indflyvning til Bornholms Lufthavn, at et lille sportsfly med en mand og en kvinde ramte et træ og derefter styrtede. Det oplyser Michael Schollert fra Bornholms Politi her til eftermiddag.

Der var to personer involveret i flystyrtet, en mand og en kvinde, og de er nu bragt til Bornholms Hospital. Deres tilstand kender Bornholms Politi ikke.

Flyet og ulykkesstedet er nu overdraget til havarikommissionen, der skal klarlægge, hvorfor flyet styrtede og hvad der præcist skete.

Tidligere i dag var Søndre Landevej ved Arnager lukket for gennemkørsel, men den er nu åben igen i begge kørselsretninger.

I forbindelse med ulykken var luftrummet over Bornholms Lufthavn lukket, men omkring 17.20 blev lukningen ophævet. Lukningen har dog betydet at flytrafikken til og fra Bornholm er blevet forsinket, da flyene under lukningen hverken kunne lette eller lande på Bornholm. Man kan holde sig opdateret på forsinkelser på bornholms-lufthavn.dk.

Aktuelle programmer på Play