Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:10Verdens mindste travbane (G)
 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Rønne Stadion Nord skifter alligevel ikke navn

En afgørelse fra kommunen afgør endeligt, at et navnesponsorat for Rønne Stadion skal indeholde 'Rønne Stadion Nord' i navnet. Dermed kan stadion ikke hedde Bo42 Arena.
En ny afgørelse omkring navnesponsoratet for Rønne Stadion Nord afgør, at RIK og Bo42 ikke kan kalde Rønne Stadion Nord for Bo42 Arena, som det ellers var planlagt, da de to indgik sponsoraftale tilbage i marts.

I den nye afgørelse, står der, at 'Rønne Stadion Nord' skal indgå i et aftalt stadionnavn. Det vil altså sige, at RIK ikke må lave stadionnavnet om til Bo42 Arena, når der bliver spillet fodboldkampe i RIK-regi eller afholdt RIK-events.

Navnestriden stammer tilbage fra marts måned, da det blev offentliggjort, at RIK og Bo42 indgik en sponsoraftale, hvor RIK ville ændre stadionnavn fra Rønne Stadion Nord til Bo42 Arena, når RIK spillede kampe eller lavede events.

Det satte gang i en sag, hvor blandt andet Viking Fodbold ikke var tilfredse. Derfor åbnede kommunen i april op for indsigelser, og der sendte både Viking Fodbold og Viking Atletik indsigelser ind.

Den 23. maj blev der afholdt et møde mellem parterne og kommunen, og der lykkedes det ikke klubberne at blive enige, og derfor har kommunen truffet en afgørelse i sagen.

En af grundene til, at kommunen ikke helt har afvist, at RIK kunne bruge et sponsornavn, er fordi Nexø stadion også har en sponsoraftale, der betyder, at stadion har et andet navn, siger Carsten Clemmensen, Lede af Idrætsområder i BRK til TV 2/Bornholm.

Aktuelle programmer på Play