Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:10Verdens mindste travbane (G)
 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Politiet tog stikprøver på havnen i Rønne

Politiet havde i dag taget stilling på havnen i Rønne for at foretage indrejsekontrol. Det sker i forbindelse med Folkemødet.
Da bilerne i dag kørte af færgen i Rønne, var det første, de blev mødt af, fem betjente i gule veste.

- Vi kører tilsyn på de indrejserne i forbindelse med Folkemødet, fortæller politikommissær Mathias Arvidsen.

Betjentene er kommet til Bornholm fra hele landet, og ifølge Mathias Arvidsen holde de øje med lidt af hvert.

- I forhold til Folkemødet er det især sikkerhedstilsyn, vi fører, og der er det nogle bestemte ting, vi holder øje med. Derudover har vi nogle hjælpemidler siddende på nogle af vores køretøjer, som giver os nogle oplysninger ved at scanne bilerne. Det kan fx være, at føreren har fået frakendt kørekortet, eller der kan være nogle informationer om køretøjet, som kan have vores interesse, lyder det.

Senere på ugen vil betjentene desuden være ledsaget af hunde, der fx kan suse sig frem til, om billister såvel som gående skulle forsøge at importere ulovlige varer med sig ind på øen.

- Og så handler det ellers bare om at bruge politinæsen ift. at få taget nogle stikprøver på de køretøjer, der kommer ind, siger Mathias Arvidsen.

Politiet vil være at finde på havnen hele ugen.

Aktuelle programmer på Play