Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:10Verdens mindste travbane (G)
 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

FM19: Kristian Jensen erstatter Lars Løkke

Når Venstre lørdag går på scenen for at holde partiledertale, så bliver det næstformand Kristian Jensen, som vil tale til folket.
- Meldingen fra Venstre er, at Lars løkke Rasmussen skal være med til at fejre Dannebrogs 800-års fødselsdag sammen med kongefamilien, fortæller Pelle Nybirk, kommunikationsansvarlig hos Folkemødet om forklaringen på, at der nu bliver udskiftning på pinden, når Venstre skal holde sin partiledertale på Folkemødet.

For det bliver ikke Lars Løkke Rasmussen, der indtager hovedscenen klokken 16 lørdag d. 15.juni, men derimod næstformand i Venstre, Kristian Jensen.

På spørgsmålet om, om Folkemødet ikke frygter, at det kan skabe præcedens for færre partiledere og flere afløsere, svarer Pelle Nybirk:

- Lige nu og her er det nogle særlige omstændigheder på grund af valget. Så derfor har vi accepteret småændringer.

Bornholmerne får dog en anden lejlighed til at høre Lars Løkke Rasmussen tale. Som den siddende statsminister er det nemlig ham, der åbner Folkemødet klokken 11.30 torsdag.
Med mindre altså at Mette Frederiksen når at danne en ny regering inden da. I så fald kan det være, at det i stedet skal være Mette Frederiksen, der som siddende statsminister får æren.

Aktuelle programmer på Play