Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:10Verdens mindste travbane (G)
 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Nepal på Bornholm

De kommende dage kan man møde foreningen Nepal 2010 rundt om på Bornholm. Foreningen viser blandt andet en fotoudstilling om deres arbejde med udsatte børn.
Egentlig ville han gerne have deltaget i Folkemødet i Allinge.

Men pladserne for foreninger og organisationer er trods alt begrænsede, så i stedet bliver det til en tur rundt på Bornholm.

Foreningen Nepal 2010 er kommet til øen med mere end 600 fotos om deres arbejde i Nepal, og med en mulighed for at få historierne bag fotografierne samt en snak med en af stifterne:

- Vi vil gerne dokumentere det arbejde vi har udført de sidste 10 år.
Det gør vi gennem de her billeder, fortæller stifter af Nepal 2010, Tommy Legéne Jørgensen.

I dag stod han på torvet i Aakirkeby. Her fik han en snak med de besøgende og mulighed for at fortælle historierne bag de mange fotos:

- Jeg har selv taget alle billederne og dermed kender jeg historien bag, siger han med stolthed i stemmen.

Men der er i den grad også alvor bag:

- Det er slavearbejde, det er udnyttelse og det er bank, der præger udsatte børn i Nepal. De lever under kummerlige forhold, blandt andet på lossepladserne. Her kan de især om vinteren få varmen fra affaldet, fortæller han.

Der er endnu mulighed for at se de mange fotos og høre historierne bag:

Onsdag på torvet i Nexø og torsdag på Store Torv i Rønne.

Begge dage fra kl. 13.00 - 17.00

Aktuelle programmer på Play