Næste udsendelse: 23:40 Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)

TV i dag

 • 22:10Verdens mindste travbane (G)
 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

Striden om prisen på varme i Rønne fortsætter

Selvom Rønne Vand og Varme fik medhold i voldgiften om prisen på varme, så fortsætter striden. Fra 2020 er det nemlig slut med den aftale der ligger.
Rønne Vand og Varme vandt forleden i voldgiftsretten mod Bornholms Energi og Forsyning, og slipper nu med at betale en lav pris for varmen.

Men det er en stakket frist, for ifølge Bornholms Energi og Forsyning kan selskabet tage fuld pris fra 2020.

- Vi troede, vi kunne opkræve prisen på de nye betingelse fra 2018, men den kan først træde i kraft fra 1. januar 2020, siger Lars Goldschmidt, formand for Bornholms Energi og Forsyning.

Men Rønne Vand og Varme afviser dog, at det er en pris, selskabet vil betale.

- Det er jo en helt urimelig høj pris, man forsøger at fakturere os, siger Erik Steen Andersen, direktør i Rønne Vand og Varme.

Ifølge Rønne Vand og Varme vil Bornholms Energi og Forsyning have 126 kroner per gigajoule, mens Rønne Vand og Varme mener, at de selv kunne producere til 72 kroner per gigajoule. Ifølge selskabet en forskel for en almindelig familie på 4000 kroner.

Og hvis de ikke kan blive enige om prisen, vil Rønne Vand og Varme bygge sit eget varmeværk.

Det kræver imidlertid, at selskabet får tilladelse til at bygge.

Aktuelle programmer på Play