Næste udsendelse: 22:40 Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)

TV i dag

 • 22:10Verdens mindste travbane (G)
 • 22:40Folkemødet - De bedste øjeblikke 2019 (G)
 • 23:40Da Danmark gik i sort - Valdemar Petersen og Villy Rasch (G)Valdemar Petersen var kun 17 år, da Danmark blev besat i 1940. Meget tidligt gled han ind i det illegale modstandsarbejde, og der var han en aktiv ung mand, indtil tyskerne stoppede ham.
 • 00:1022Nyheder (G)
 • 00:20Verdens mindste travbane (G)
 • 00:50Nattv: Glud og Marstrand (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Glud og Marstrand i Skive.
 • 01:50Kofoeds Naturperler - Kobbeådalen (G)Kofoeds naturperler Følg med Jens Kofoed, når han viser skjulte naturperler på turen op gennem Kobbeådalen til Stavehøl vandfaldet
 • 02:10Nationalpark Thy (18:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Michael Thorsen (G)Arkæolog Michael Thorsen fortæller om bronzealderen på Nordbornholm og nye fund af helleristninger
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Sønderborg, Thorsminde, Maribo, Aakirkeby, Odense, Stevns, Skagen og Egeskov.
 • 04:00Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem os kommer Snaps Bornholm i studiet til en snak om at starte alkoholproduktion på Bornholm. Derudover kommer Joachim Hjorting i studiet. Han er Det Konservative Folkepartis spidskandidat på Bornholm til Folketingsvalget.
 • 04:30Vild Med Dyr (G)Ree Park's vildhunde flok er blevet tre hvalpe rigere. De skal både chippes, vejes og have ormekur. En af hvalpene synes nu hellere, at den vil op i jordhulen end med ned i stalden, og den er ikke sådan at grave ud.
 • 05:00Stafetten - Justine Karrina Paudal (G)Justine Karrina Paudal er oprindeligt fra Sjælland. Hun tog uddannelsen som keramiker i Nexø. Hun bor nu midt i Allinge, hvor hun også har sit værksted.

FM19: Vandvejen er populær til Bornholm

Bornholmslinjen skriver i en pressemeddelelse, at næsten 40.000 mennesker har booket billet til og fra Bornholm i folkemødedagene.
Bornholmslinjen står for første gang for besejlingen til Folkemødet, som den også er hovedsponsor for i år og to år frem.

I en pressemeddelelse skriver Bornholmslinjen, at næsten 40.000 mennesker har booket en billet til Folkemødet og retur på ruterne Ystad-Rønne og Køge-Rønne. Ifølge Bornholmslinjen er det en stigning på 31 procent sammenlignet med Folkemødet 2018.

"Vi kan kun sammenligne årets bookinger med tallet for dem, som rent faktisk rejste til Folkemødet sidste år. Der vil jo naturligt være nogle, som ikke indløser deres billet, men det er stadig en ret voldsom stigning i interessen for Folkemødet", udtaler Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i pressemeddelelsen.

Bornholmslinjen har indsat flere færger og flere afgange før under og efter Folkemødet for at imødekomme den store lyst til at deltage i Folkemødet.

Samtidig er prisen for at komme til Bornholm faldet betragteligt. Ifølge Bornholmslinjen kostede det i 2018 i gennemsnit 1060 kroner at få sin bil og fem personer med færgen til Folkemødet - i år er den pris faldet med 30 procent til en forventet pris på 738 kroner.

Aktuelle programmer på Play