Næste udsendelse: 23:20 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 22:50Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

Tilflytterarrangement i aften

Det er tredje gang i år, at kommunen afholder et velkomstarrangement for øens nye tilflyttere. I aften sker det i Domen i Allinge.
I marts lagde Kulturskolen i Rønne hus til. I maj var det NaturBornholm i Aakirkeby og i aften er turen så kommet til Domen i Allinge.

Her vil repræsentanter fra kommunen, borgerforeninger og idrætsforeninger vil være tilstede for både at informere og for at besvare spørgsmål om stort til småt.

Arrangementet i aften starter kl. 16:30 og varer til kl. 19:30. Det er kun for inviterede tilflyttere, som er kommet til øen i 2019.

Tilflytterarrangementerne er et tiltag, som udspringer af kommunalbestyrelsens strategi om, at vi skal være 42.000 bornholmere i 2028. Siden årsskiftet har kommunens Tilflytterservice bl.a. sendt velkomstbrev fra borgmesteren ud til alle over 18 år, som er flyttet til øen i år. Ligeledes har hver ny husstand også mulighed for at hente en velkomstpakke i Borgerservice i Rønne, som indeholder to rabatkuponer, en bog samt relevant informationsmateriale.

Tilflytterarrangementerne arrangeres i et samarbejde mellem kommunen og Bornholmske Borgerforeningers Samvirke.

Årets sidste tilflytterarrangementer i 2019 er søndag den 1. december på Gaarden, Gudhjem.

Foto: Domen i Allinge.

OPDATERET
BRK oplyser, at tæt på 60 nye tilflyttere vil deltage i arrangementet i aften.

Aktuelle programmer på Play