Næste udsendelse: 23:20 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 22:50Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

Brugsen blander sig mere

Vestermarie Dagli'Brugs går nye veje for at huske kunderne på at handle lokalt. Lørdag indvies en nye skulpturpark i byen på et område, som brugsen ejer.
Turister, lokale og handlende hos Vestermarie Dagli'Brugs får fra i dag et nyt sted at få pusten.

Det hedder Brøgsaparken og er en skulpturpark skabt af kunstneren Leif Jensen fra byen. Men området, som er frit tilgængeligt for alle, er stillet til rådighed af byens brugsforening:

- Vi vil gerne være et samlingspunkt for byen, og derfor involverer vi os i de ting, der sker i byen. Folk skal vide, at når de handler hos os, så støtter de lokalsamfundet, siger formand for Vestermarie Dagli'Brugs, Hanne Nielsen, til TV 2/Bornholm.

Klokken 11. indvies den nye park af folketingsmedlem for Venstre, Peter Juel-Jensen. Dagli'Brugsen giver champagne og kransekage, men håber, at få lidt igen:

- Vi ønsker, at alle vil kommer med ideer til brug af området, herunder måske markedsdage, børne- og ungeaktiviteter, bagagerumsloppemarkeder med fri pladsleje for interesserede eller hvad folk nu kunne tænke sig. Blandt andet er det tanken, at juletræet holder flyttedag ind på den nye plads, hvor det også kan give mulighed for, at man kunne stå og sælge egenproducerede juleting, lyder det fra brugsforeningen i invitationen.

Aktuelle programmer på Play