Næste udsendelse: 23:20 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 22:50Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 23:20Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen Forlis - en fotoudstilling (G)Det er blevet til udstillingen Forlis.Skibe er strandet og forlist ved øens kyster igennem hundreder af år. Jacob Seerup fra Bornholms Musem har været i arkiverne og fundet spektakulære billeder frem.
 • 00:20På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 00:55Mellem os (G)Rønne-præst Ulla Skov er netop vendt tilbage til Bornholm efter 7 måneders udsendelse som feltpræst for de danske soldater i Afghanistan. Hun fortæller om sit arbejde som feltpræst, og om mødet med den afghanske befolkning. Især de unge afghanske kvinder, der kæmper deres egen krig for frihed og ligeværd, har gjort stort indtryk på 'Ulla the Mullah', som var kvindernes kærlige kaldenavn til den danske feltpræst.
 • 01:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Laura Cæcilie Engell Jessen, Niels Engelbreht og Michael Kaarby diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 02:05Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Dannevirke, Aalborg, Thorsminde, Odense, Bangsbo og Holbæk.
 • 03:10EKKO special - Bornholm planter træer (G)
 • 04:00Vild Med Dyr - Oddere (G)Odderne i Randers Regnskov er kvikke og meget nysgerrige dyr. I dag skal Anna Louise Tranæs give dem en anderledes godbid. Det bliver en udfordring for både menneske og oddere.
 • 04:30Nationalpark Thy (6:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Oddur Stefan Steinthorsson (G)Oddur Stefan Steinthorsson er musiker i sin grundvold. Han er en bestanddel af musikgruppen Oraklet på Bornholm, som også har leveret musikken til programmet med Oddur. Han er uddannet musik- og dansklærer og har boet på Bornholm siden 1994.

Ellemann-Jensen og Støjberg til Bornholm

16. september kommer kandidaterne til formands- og næstformandsposten i Venstre, Jakob Ellemann-Jensen og Inger Støjberg, til Bornholm.
21. september holder Venstre ekstraordinært landmøde i Herning. Her skal partiet vælge ny formand og næstformand.

Indtil videre har kun to kandidater meldt sig. Jakob Ellemann-Jensen til formandsposten, og altså en mulig fremtidig statsministerkandidat, samt Inger Støjberg til næstformandsposten.

Inden afstemningen den 21. september rejser kandidaterne rundt til vælgerforeningerne i landet. Og 16. september besøger de Bornholm.
Det skriver partisekretær Claus Richter på Twitter.

Til TV 2/Bornholm fortæller det lokale medlem af Folketinget, Peter Juel-Jensen, at de to kandidater - og måske flere, hvis andre når at melde sig - vil stille sig til rådighed for spørgsmål fra medlemmerne mandag den 16. september fra klokken 19 til 21.30.

- Man kan møde op og stille de spørgsmål, man vil, siger Peter Juel-Jensen. Mødet finder sted på Møbelfabrikken på Gl. Rønnevej i Nexø.
Kandidaterne besøger alle regionerne i landet. Men da det blev vurderet, at de bornholmske venstremedlemmer skulle rejse langt for at deltage i hovedstadens møde, så fik Bornholm et særskilt møde:

- Og det glæder jeg mig da over, siger Peter Juel-Jensen.

Aktuelle programmer på Play