Næste udsendelse: 23:10 Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)

TV i dag

 • 22:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 23:10Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)Bornholmerne bliver tungere og tungere ligesom resten af verden, og med vægten følger en række af sundhedsproblemer. I en dokumentar i to afsnit undersøger vi, hvorfor det er så svært at styre kiloene, og hvad kan vi gøre for at undgå, at vores liv bukker under for vægten.
 • 23:35Fra lade til landevej - Slib og sæder (3:12) (G)Bilen er langsomt blevet skilt ad, og mens der i 3. afsnit rodes lidt under Taunussen, er bilentusiasten Ole Bramsgaard også gået igang med et omfattende slibearbejde. Og så bliver det gamle, udslidte interiør kørt til sadelmageren, som skal give det nyt liv.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:15Sprogblomster (G)Gæt med om bornholmske ord. Se med, når Joakim Lind Tranberg endnu en gang forsøger at holde panelet i kort snor.
 • 01:05Et lettere liv - Det er en vanesag 1:2 (G)Bornholmerne bliver tungere og tungere ligesom resten af verden, og med vægten følger en række af sundhedsproblemer. I en dokumentar i to afsnit undersøger vi, hvorfor det er så svært at styre kiloene, og hvad kan vi gøre for at undgå, at vores liv bukker under for vægten.
 • 01:30Krimimessen: Leif Davidsen (G)Leif Davidsen har skrevet en række krimier, der foregår i Østeuropa. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Brian Christensen fra TV2 Bornholm.
 • 01:55Bornholm knokler - Smed (G)I denne omgang af Bornholm Knokler prøver vi kræfter med jobbet som smed. Der skal svejses og arbejdes på materiale til luftfartsindustrien, og der er nok udfordringer når man f.eks. aldrig har prøvet at svejse.
 • 02:30Mens du sover (9:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Lene Dybdahl (G)Fantasyforfatter Lene Dybdahl fortæller om sin bog "Skyriel".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Aars, Viborg, Varde, Stege, Tange og Marstal.
 • 03:55På sporet af Bornholm - fra Aakirkeby - Nexø (G)I dette afsnit skal vi fra Aakirkeby til Nexø. Det sidste stræk på den bane, som startede jernbanefeberen på Bornholm. Her skal vi forbi Pedersker og Kanikkegaard Station, men også Ugleenge kurven, hvor toget en dag kørte af sporet.
 • 04:30Nationalpark Thy (31:52) (G)Hvad har virket i kampen mod hybenroserne? Vi er med eksperterne på klitheden for at se resultatet.
 • 05:00Fra lade til landevej - Slib og sæder (3:12) (G)Bilen er langsomt blevet skilt ad, og mens der i 3. afsnit rodes lidt under Taunussen, er bilentusiasten Ole Bramsgaard også gået igang med et omfattende slibearbejde. Og så bliver det gamle, udslidte interiør kørt til sadelmageren, som skal give det nyt liv.

Laser Run: Palotás slået på målstregen

I dag blev der afholdt nordisk mesterskab i Laser Run på Rønne Stadion Nord. Ungarske Júlia Palotás, der nu bor på Bornholm, hev en flot anden plads hjem.
Først skyder man med en laserpistol, så løber man, og så skal man skyde igen. Det gentages fire gange.

Kort fortalt er det, hvad disciplinen Laser Run går ud på. Det er en kombination af to af de discipliner, man udøver i den olympiske sport Moderne Femkamp, hvor man skal svømme, fægte, ride, løbe og skyde.

Søndag klokken 9.30 mødte femkæmpere fra flere nationer, såsom Sverige, Schweiz og Finland, op på Rønne Stadion Nord for at deltage i det nordiske mesterskab.

Heriblandt var en lokal deltager - nemlig den 19-årige, ungarske Júlia Palotás, der for et år siden kom til Bornholm for at træne femkamp. I dag blev det til en anden plads for det ungarske talent.

- Det gik rigtig godt, men jeg kunne ikke løbe hurtigt nok i den sidste runde, fortæller Júlia Palotás.

Júlia Palotás' træning tilrettelægges af formand for femkamp Benny Elmann-Larsen, og han var stolt af den unge femkæmpers præstation.

- Hun kom 14 sekunder efter nummer et, der løber på 13:13. Júlia løber på 13:27. Det er faktisk personlig rekord for hende, så det må man sige, er rigtig godt, siger Benny Elmann-Larsen.

Vinderen i damerækken blev Chloé Vaucher fra Schweiz.
I mændenes række vandt svenskeren Axel Strömsöe.

Aktuelle programmer på Play