Næste udsendelse: 23:05 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:20Grøn, Grønnere, Bornholm - Transport, rejser, fy! (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 23:05Mellem os (G)I Mellem Os kan du møde vinderen af DI Bornholms initiativpris, nemlig maskinvirksomheden Borncut, som producerer portionsskæremaskiner. Hvorfor de har vundet prisen får du svaret på i aften. Det skal også handle om kraut og et samarbejde mellem en lille bornholmsk producent og det store Coop.
 • 23:30360 Eventuelt (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - KLAK Peters Jul (G)I denne uge er kulturreportagen med når Klak øver på årets forestilling, Peters Jul.
 • 00:20Grøn, Grønnere, Bornholm - Transport, rejser, fy! (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 01:05Mellem os (G)I Mellem Os kan du møde vinderen af DI Bornholms initiativpris, nemlig maskinvirksomheden Borncut, som producerer portionsskæremaskiner. Hvorfor de har vundet prisen får du svaret på i aften. Det skal også handle om kraut og et samarbejde mellem en lille bornholmsk producent og det store Coop.
 • 01:30Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 01:40360 Eventuelt (G)
 • 02:05Fra lade til landevej - Syn for sagen (11:12) (G)I dette afsnit skal der helt styr på bremserne, for nu skal Ole Bramsgaard have den istandsatte Ford Taunus 17M de Luxe til syn. Den er kommet fra laden og har kørt lidt på landevejen, men spørgsmålet er, om Ole får sit stempel, og konen endelig får sin bil.
 • 02:40Helt i fisk - Hornfiskefest (G)Nogle gange taber man, andre gange vinder man. Når der er hornfisk i farvandet, og de er i gang med at lege, vinder man i dén grad. Helt i Fisk-holdet er med til Hornfiskefestival på Bornholm, og det går ikke så dårligt.
 • 03:10Under overfladen: Hajerne i Billund (G)En attraktion under overfladen er hajerne i Legolands store akvarium. Her dykker Morten Sørensen to gange om ugen for at pudse vinduer og holde Atlantis og dyrene i god stand.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Rokker (G)Kattegatcentret i Grenaa fik for nylig stor opmærksomhed, da det lykkedes at forevige en pigrokkes fødsel på film. Nu skal rokkemor flyttes tilbage til hajtanken hvor vi også skal se hvordan det går med træningen af hajerne.
 • 04:30Nationalpark Thy (8:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten Rune Schytte (G)Rune Schytte er fra Norge. Efter to sommerferier på Bornholm var han forelsket i øen. Han flyttede til i 2004 med sin familie. Rune Schytte har sit eget produktionsselskab, og han laver dokumentarfilm.

Knivstikkersag: Alle er tidligere straffede

De tre tiltalte i knivstikkersagen fra Rønne var alle tidligere straffet for overtrædelse af straffeloven. Også for vold.
Ikke overraskende kunne anklageren i knivstikkersagen, chefanklager Benthe Pedersen Lund, via DNA dokumentere via DNA, at de tre tiltalte i knivstikkersagen har været tilstede i det 31-åriges offers lejlighed.

De samme DNA prøver viser også, at der ikke er fundet DNA fra to af de to tiltalte på hverken knive eller andet, der er fundet på gaden omkring gerningsstedet efterfølgende.

En af de tiltalte i knivstikkersagen - en 27-årig mand fra Købehavn her kaldet C - havde fået knivsår. Han blev anholdt da han blev hentet i ambulance. I en erklæring som hans forsvarer læste op fremgik det, at ingen af hans læsioner var livstruende.

Senere læste anklageren C's straffeattest op. Af den fremgik det, at han tidligere havde afsonet fængsel for vold, grov vold og besiddelse af våben. derudover er han tidligere fundet i besiddelse af euforiserende stoffer.

Også B's straffeattest blev læst op. Her optrådte også flere voldssager og trusler mod vidner. Han havde også tidligere været er besiddelse af euforiserende stoffer. B's forsvarer protesterede mod oplæsningen af straffeattesten. Hun kaldte oplæsningen for "tilsvining" af sin klient. Hun mente, at det var irrelevant at nævne besiddelsen af euforiserende stoffer. Retsformanden tog bemærkningen til efterretning, men gav anklageren lov til at fortsætte med sin dokumentation. Blandt andet et voldsforhold, hvori der har indgået en kniv.

A's synderegister omfattede ikke vold, men en større samling færdselssager og besiddelse af våben og euforiserende stoffer. Han har også tidligere fået en betinget udvisningsdom. Desuden fremstod en nyere dom, som andnu ikke var afsonet.

A rejste til Danmark i 1998 fra Irak. Han blev meddelt tidsubegrænset ophold i Danmark i 2001.

Det er A, der på dag 1 tilkendegav, at han havde været medlem af bandegrupperingen Satudarah.

Aktuelle programmer på Play