Næste udsendelse: 23:05 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:20Grøn, Grønnere, Bornholm - Transport, rejser, fy! (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 23:05Mellem os (G)I Mellem Os kan du møde vinderen af DI Bornholms initiativpris, nemlig maskinvirksomheden Borncut, som producerer portionsskæremaskiner. Hvorfor de har vundet prisen får du svaret på i aften. Det skal også handle om kraut og et samarbejde mellem en lille bornholmsk producent og det store Coop.
 • 23:30360 Eventuelt (G)
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - KLAK Peters Jul (G)I denne uge er kulturreportagen med når Klak øver på årets forestilling, Peters Jul.
 • 00:20Grøn, Grønnere, Bornholm - Transport, rejser, fy! (G)Det er let at blive fuldstændig rundtosset, hvis man begynder at lytte til alle de råd og formaninger, der efterhånden suser om ørene på os for at gøre os mere klimavenlige. For hvad er egentlig op og ned i det hele? Kan det passe at de røde bøffer er meget værre end benzinbilen, og når vi nu bor på Bright Green Island, har politikerne så ikke allerede løst det meste af problemet? Dét og meget mere bliver vi klogere på i selskab med to bornholmske test-familier og en ekspert i programserien Grøn, Grønnere, Bornholm.
 • 01:05Mellem os (G)I Mellem Os kan du møde vinderen af DI Bornholms initiativpris, nemlig maskinvirksomheden Borncut, som producerer portionsskæremaskiner. Hvorfor de har vundet prisen får du svaret på i aften. Det skal også handle om kraut og et samarbejde mellem en lille bornholmsk producent og det store Coop.
 • 01:30Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 01:40360 Eventuelt (G)
 • 02:05Fra lade til landevej - Syn for sagen (11:12) (G)I dette afsnit skal der helt styr på bremserne, for nu skal Ole Bramsgaard have den istandsatte Ford Taunus 17M de Luxe til syn. Den er kommet fra laden og har kørt lidt på landevejen, men spørgsmålet er, om Ole får sit stempel, og konen endelig får sin bil.
 • 02:40Helt i fisk - Hornfiskefest (G)Nogle gange taber man, andre gange vinder man. Når der er hornfisk i farvandet, og de er i gang med at lege, vinder man i dén grad. Helt i Fisk-holdet er med til Hornfiskefestival på Bornholm, og det går ikke så dårligt.
 • 03:10Under overfladen: Hajerne i Billund (G)En attraktion under overfladen er hajerne i Legolands store akvarium. Her dykker Morten Sørensen to gange om ugen for at pudse vinduer og holde Atlantis og dyrene i god stand.
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)I programmet ”Guld fra Gemmerne” præsenterer et udvalg af landets museer deres allerbedste historier – indsamlet gennem århundreder. Ofte med rødder årtusinder tilbage i tiden.
 • 04:00Vild Med Dyr - Rokker (G)Kattegatcentret i Grenaa fik for nylig stor opmærksomhed, da det lykkedes at forevige en pigrokkes fødsel på film. Nu skal rokkemor flyttes tilbage til hajtanken hvor vi også skal se hvordan det går med træningen af hajerne.
 • 04:30Nationalpark Thy (8:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten Rune Schytte (G)Rune Schytte er fra Norge. Efter to sommerferier på Bornholm var han forelsket i øen. Han flyttede til i 2004 med sin familie. Rune Schytte har sit eget produktionsselskab, og han laver dokumentarfilm.

Forsvarende vinder vandt første DJ-dyst

Bobs Party Crew blev bornholmsmestre i mobildiskotek i 2010. Konkurrencen blev genoptaget i går, hvor det reagerende mobildiskoteket vandt den indledende runde.
Der var gang i DJ-pultene, da seks mobildiskoteker i går aftes kæmpede side om side i Aakirkebyhallerne for en adgangsbillet til finalen til BM i mobildiskotek.

Et af mobildiskotekerne var Bobs Party Crew med frontmand Frank Folkmann fra Østermarie. Han vandt den seneste konkurrence i 2010, men var alligevel spændt på, hvordan det ville gå ham i år.

- Man er nervøs i starten, men det er fedt, når man kommer i gang. Jeg føler, jeg fik fat i publikum, og jeg fik lavet en fest, siger Frank Folkmann.

I forhold til tidligere konkurrencer mener Frank Folkmann, at forskellen på dengang og BM i mobildiskotek anno 2019 ikke er så stor.

- Det er lidt af det samme. Man er nervøs og spændt inden man skal på, man laver en masse forarbejde med de sange, man skal spille. Så midt i det finder man ud af, at ens sæt er helt ødelagt fordi alle de andre spiller det samme. Nu var jeg nummer fire, der skulle spille, så måtte man hurtigt lappe noget sammen, siger Frank Folkmann.

Det er sjette gang, at Frank Folkmann deltager i BM i mobildiskotek, og en af årsagerne til, at han vælger at stille op igen i år, er hans tidligere konkurrenter.

- Jeg har stillet op en masse gange før og tænkte, at jeg gerne ville bakke op om arrangementet. Nu er det de gode gamle drenge, som man stillede op mod dengang, der står for arrangementet, og jeg ville gerne støtte op om deres initiativ, siger Frank Folkmann.

Bobs Party Crew endte med at være det mobildiskotek, der i den indledende runde scorede flest point hos dommerne og publikum. Udover Bobs Party Crew gik NEM3SIS, Granit Mafiaen og Diskotek AfterDark videre. Det lykkedes ikke for Bowlerhatten og Good Vibrations at gå videre til finalen, der afholdes den 27. december.

I videoen kan du møde gæster fra gårsdagens BM i mobildiskotek.

Aktuelle programmer på Play