Næste udsendelse:

TV i dag

  • 23:45Fugleskolen (G)Vil du også have mere ud af turen? At kende fuglene omkring os giver nye og spændende oplevelser i naturen. Sune Riis er biolog og dedikeret ornitolog. Han giver tip til, hvordan man kan kende de bornholmske fugle på udseende, lyde og adfærd.
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Kulturkavalkade (G)Kulturkavalkaden - vi ser tilbage på kulturåret 2019.
  • 01:55Månedens foredrag - Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fortæller om udgravningerne i 2016 på Nørre Sandegård
  • 02:45Bornholm knokler - Autolakerer (G)Der bliver slebet, malet og lakeret i denne udgave i Bornholm Knokler, hvor vi er på besøg i Lakcenteret i Rønne. Her har en Toyota Aygo fået en lille skade, og skærmen skal omlakeres. En ikke helt nem opgave når maling og lak elsker at løbe.
  • 03:30Fra lade til landevej Tungen lige i munden (7:12) (G)Når man har haft alt skilt ad, skal alt sættes sammen igen. Det tager tid, og med et nymalet karosseri skal tungen holdes lige i munden, så man undgår ridser i den nye lak. Samtidig holder gutterne vejret, da motoren skal startes for første gang. Hvis den altså vil.
  • 04:00Vild Med Dyr - Vorteøgler (G)I dagens Vild Med Dyr skal Anna Louise være med til at flytte vorteøgler fra kulissen ud i deres nye hjem i Randers Regnskov. De uhyre sjældne dyr skal tages med snilde, beslutsomhed og, ikke mindst, et fast greb i nakken.
  • 04:30Nationalpark Thy (32:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 05:00Stafetten - Jan Paul (G)Jan Paul er øens brygmester. Han arbejder for Svaneke Bryghus men tager også rundt i verden med sin kunnen. Jan Paul er oprindeligt fra nordtyskland, hvor han lærte dansk i skolen. Han er vild med Bornholm og føler sig hjemme på øen.

Her er de nominerede til Kulturprisen

Der er sat navne på de tre nominerede til TV 2/Bornholms Kulturpris. Prisen er på 15.000 kroner, og det er seerne der bestemmer, hvem af de tre, der skal vinde.
Kulturåret 2019 er nået ind på opløbsstrækningen, og igen i år vil TV 2/Bornholm hjælpe med at gøre juleferien lidt sjovere for en kulturpersonlighed.

Derfor beder vi seerne om at hjælpe med at uddele 15.000 kroner sammen med hæderen som modtager af TV 2/Bornholms Kulturpris.

De nominerede er:
Teaterchef Jens Svane Boutrup, for at være manden bag forestillingen BESAT, der tager fat på et vigtigt punkt i Bornholms nyere historie.

Folkene bag Bornholms Sommerrevy, for at have genrejst traditionen med sommerrevy med et bornholmsk fokus, der sætter den bornholmske hverdag på en satirisk spids.

Billedkunstner Ben Woodhams, som med mammutværket KYST har givet os nye billeder af vores fælles kyststrækning.

Afstemningen foregår via sms, og løber frem til og med 6. december, hvor prisen bliver uddelt i forbindelse med TV 2/Bornholms kulturkavalkade.

Sådan stemmer man:
Vil man deltage i afstemningen, skal man sende en sms til 1231, med beskeden for den nominerede.

Jens Svane Boutrup: TVB 1
Bornholms Sommerrevy:TVB 2
Ben Woodhams: TVB 3
Det koster 1 kroner ud over alm. sms-taktst at stemme.

Aktuelle programmer på Play