Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Danmark Rundt (G)Magasinet Danmark Rundt samler det bedste tv fra TV 2’s otte regioner. Programmet når rundt i alle hjørner af landet, og historierne er kendetegnet ved masser af nerve, nærvær og glimt i øjet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:09Vejret (G)
 • 00:10Stafetten Anna Kjærgård (G)Anna Kjærgaard flyttede til Bornholm for blandt andet at kunne få et større hjem. Og øen er forlængst blevet hjem for hende og hendes to børn. De bor nu i et svensker-hus i Rønne, og Anna Kjærgaard har sin arbejdsplads i kælderen. Der laver hun illustrationer til bøger, og hun har også skrevet en bog selv.
 • 00:35Helikopter - Klippekysten fra Aarsdale til Gudhjem (G)Bornholm set fra luften, klippekysten fra Aarsdale til Gudhjem
 • 01:00Natur tv - Dueodde (G)Natur TV - Dueodde
 • 02:00Karetmagerens søn 1:2 (G)I to udsendelser fortæller TV 2/Bornholm historien om ”Karetmagerens søn” fra Østermarie, der blev grundlægger af Bornholms største private virksomhed. Ejnar Jensen grundlagde det, der i dag hedder Jensen A/S. Udsendelserne om Ejnar Jensen er blevet til i samarbejde med Ejnar Jensens datter, Ella Jallov.
 • 02:25Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, et kvindehold og et herrehold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager. Seerne kan også gætte med.
 • 03:10Kong Gulerod (G)Kong Gulerod trækker naturen ind i haven denne gang. Vi skal besøge en permakulturhave i Svaneke og så skal vi følge futurehuset i Bølshavn hvor det grønne tag skal på plads. Der er fuld gang i haven hvor vi lige kan nå at tage jordbær-stiklinger og så skal vi se hvordan man kan sikre en god høst i drivhuset. Vi tager også på en ret usædvanlig havevandring i 10 meters højde.
 • 03:50BogForum med Vibeke Marx (G)Signe Ryge fra TV2 Fyn interviewer forfatter Vibeke Marx. Vibeke Marx er aktuel med romanen ”Af ingenting”. En roman om hittebarnet Drine, der vokser op på børnehjemmet Vibeshøj.
 • 04:15Fotoalbummet - Kjeld Mechlenburg (G)Kjeld Mechlenburg har taget turen fra vest mod øst, og har nu slået sig ned som trædrejer på Bornholm. Han er kendt for sine vintønder i træ. Men han har blandt andet lavet 1.750 spinderokke i træ.
 • 04:45Mellem os (G)I begyndelsen af det nye år blev der fundet en krysantemumbombe i Allinge. Vi får besøg af Det Bornholmske Hjemmeværn, der vil fortælle, hvordan man skal forholde sig. Andreas Anderssen er blevet ny medejer af Feriepartner Bornholm. Han lægger vejen forbi studiet sammen med indehaver, Pelle Dam Olsen.

Politiet skal finde brandårsag

Bornholms Politi tager torsdag formiddag ud til ejendommen på Rosenvej i Rønne, hvor der i aftes udbrød brand i en lejlighed.
I løbet af formiddagen vil betjente fra Bornholms Politi forsøge at finde ud af, hvad der i aftes forårsagede branden på Rosenvej i Rønne, hvor flere familier måtte evakueres fra ejendommen, og en lejlighed udbrændte.

Alarmen gik klokken 23 og flere personer blev kørt til hospitalet til observation for røgforgiftning. Flere familier i ejendommen måtte i løbet af natten genhuses på grund af vand-, brand- og sodskader på ejendommen.

Branden var slukket ved 2-tiden i nat.

Aktuelle programmer på Play


I dag kl. 18 - 24 halvskyet_nat -0° 0 mm Fra vest 4 m/s
I nat kl. 00 - 06 letskyet_nat -1° 0 mm Fra vest 4 m/s
I morgen kl. 06 - 12 halvskyet_dag 0 mm Fra vest 5 m/s
I morgen kl. 12 - 18 letskyet_dag 0 mm Fra vest 5 m/s