Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:10Kommunalbestyrelsesmøde 26. maj 1. del
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:09Vejret i morgen (G)
  • 00:10Stafetten - Vickie Lindholm (G)Vickie Lindholm har boet på Bornholm i omkring 25 år, og hun føler sig i den grad hjemme på øen. Og ikke mindst i Snogebæk. Vickie føler, at Bornholm giver hende ro og tryghed. Hun giver selv en masse godt tilbage til sine klienter i hendes arbejde som hovedsageligt parterapeut.
  • 00:40Nat-tv: Nordvestjysk Galvanisering (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Nordvestjysk Galvanisering.
  • 01:40Krimimesse 2015 - Jesper Stein (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
  • 02:00Nattv: Bang og Olufsen (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Bang og Olufsen.
  • 03:00Månedens foredrag: Bornholmske stednavne (G)Finn Ole Nielsen fortæller om lokale stednavne.
  • 03:55Natur tv - Dueodde (G)Natur TV - Dueodde
  • 04:55Mellem os (G)'Efter 12 et halvt års tjeneste på Bornholm, går provst Gotfred Larsen på pension. Han kommer i Mellem os med sin finske kone Sinikka Kangas Larsen. Vi får også besøg af indehaverne bag det bornholmske børnetøjsmærke, Okker-Gokker Organic, som er blevet tildelt Børn i byen-prisen'.

Politiet skal finde brandårsag

Bornholms Politi tager torsdag formiddag ud til ejendommen på Rosenvej i Rønne, hvor der i aftes udbrød brand i en lejlighed.
I løbet af formiddagen vil betjente fra Bornholms Politi forsøge at finde ud af, hvad der i aftes forårsagede branden på Rosenvej i Rønne, hvor flere familier måtte evakueres fra ejendommen, og en lejlighed udbrændte.

Alarmen gik klokken 23 og flere personer blev kørt til hospitalet til observation for røgforgiftning. Flere familier i ejendommen måtte i løbet af natten genhuses på grund af vand-, brand- og sodskader på ejendommen.

Branden var slukket ved 2-tiden i nat.

Aktuelle programmer på Play


I dag kl. 18 - 24 halvskyet_nat 0 mm Fra vest 2 m/s
I nat kl. 00 - 06 letskyet_nat 0 mm Fra nordvest 2 m/s
I morgen kl. 06 - 12 skyfrit_dag 17° 0 mm Fra nord 2 m/s
I morgen kl. 12 - 18 skyfrit_dag 18° 0 mm Fra sydøst 2 m/s

Bison på bornholm til debat

EKKO 23. maj
Har du set EKKO-udsendelsen om bisonernes fremtid på Borholm, kan du give din mening til kende her. Hvad synes du, der skal ske med bisonflokken, når projektet udløber til maj næste år?