Næste udsendelse: 21:15 Danmark Rundt

TV i dag

  • 21:15Danmark RundtMagasinet Danmark Rundt samler det bedste tv fra TV 2’s otte regioner. Programmet når rundt i alle hjørner af landet, og historierne er kendetegnet ved masser af nerve, nærvær og glimt i øjet.
  • 21:4519.30Nyheder (G)
  • 21:58Vejret (G)
  • 22:00Månedens foredrag - Finn Pedersen (G)Fhv. rektor Finn Pedersen fortæller om, hvordan forskellige nationer ser på hinanden.
  • 22:50DM i Skills (G)DM i Skills fra Fredericia
  • 23:15DM i Skills (G)DM i Skills fra Fredericia
  • 23:45DM i Skills (G)DM i Skills fra Fredericia

Bornholm Rundt med Expressen

Christiansøfarten og TV 2/Bornholm inviterer på en tur rundt om Bornholm – med en afstikker til Christiansø.
Christiansøfarten og TV 2/Bornholm inviterer på en ganske usædvanlig sejltur lørdag den 2. juni.

- Jeg tror på, at det bliver en rigtig speciel færgetur, siger TV 2/Bornholms direktør Jan Jørgensen.

I samarbejde med Christiansøfarten skal TV 2/Bornholm for første gang filme kysten hele vejen rundt om Bornholm. Det sker fra Christiansøfartens færge Bornholm Express.

- Vi har jo selv set kysten op til Hammeren, og vi har også været i Hasle, men vi har faktisk aldrig været rundt om Bornholm med det skib her, siger kaptajnen ombord på Bornholm Express Peter Stange Jensen.

Bornholm Express afgår fra Rønne lørdag den 2. juni kl. 10.00. Om bord vil der være 6 kameraer fra TV 2/Bornholm, som skal filme hele kysten. Det bliver til en dokumentar, som seerne kan nyde allerede en uge senere.

- Det har jo vist sig, at nordmændene har været stærkt begejstret for at se en otte timer lang togtur, og i flere dage fulgte de en færge der sejlede fra Bergen og så til Nordnorge, siger Jan Jørsensen, der regner med, at også bornholmene vil kigge interesseret med.

Det er muligt for de heldige, der kommer først, at komme med på denne usædvanlige færgetur. Christiansøfarten har et begrænset antal billetter til salg.

Billetterne inkluderer sandwich til frokost (formentlig under et stop på Christiansø). Drikkevarer kan købes om bord. Billet for en voksen koster 350 kr., børnebilletter koster 250 kr.

Læs flere detaljer om turen og om hvordan man melder sig til turen via linket nedenfor (PDF-dokument).

Aktuelle programmer på Play


I dag kl. 18 - 24 halvskyet_nat 0 mm Fra syd 8 m/s
I nat kl. 00 - 06 halvskyet_nat 0 mm Fra syd 7 m/s
I morgen kl. 06 - 12 skyfrit_dag 0 mm Fra syd 11 m/s
I morgen kl. 12 - 18 halvskyet_dag 0 mm Fra syd 10 m/s