Næste udsendelse: 23:20 Kulturreportagen: mød Evelyn Noval (G)

TV i dag

 • 22:55Mellem os (G)
 • 23:20Kulturreportagen: mød Evelyn Noval (G)Det vi andre smider ud på genbrugspladsen, har en stor plads i hjertet hos Evelyn Noval. Hun lavet det om til kunst.
 • 23:30Danmark Rundt (G)Magasinet Danmark Rundt samler det bedste tv fra TV2’s otte regioner. Programmet når rundt i alle hjørner af landet, og historierne er kendetegnet ved masser af nerve, nærvær og glimt i øjet.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Kulturreportagen - Bæredygtigt børnetøj (G)Designerne bag børnetøjsmærket Okker Gokker har netop fået prisen for Danmarks bedste bæredygtige børnetøj.
 • 00:15Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
 • 00:20Partisoldaten - Kampen om magten (G)Vi elsker vores demokrati, og vi ved, at vi skal passe på det. Men færre og færre melder sig ind i politiske partier og tager del i det politiske arbejde. Venstre er Bornholms næststørste parti, og her står man foran at skulle vælge ny spidskandidat til næste kommunalvalg. Men også Venstre oplever, at det er svært at få folk til at engagere sig i politik
 • 00:50Stoltzes Naturperler - Hestehaven (G)Hestehaven på Nordbornholm er en skøn og godt skjult perle med hængesæk, urørt skov og mose. Følg med, når Michael Stoltze øser ud af barndommens oplevelser.
 • 00:55Mellem os (G)
 • 01:2522Nyheder (G)
 • 01:40Mellem os (G)
 • 02:05Vild Med Dyr (G)Bjørnen sover ikke mere. Den er tværtimod endelig kommet ud af vinterhiet i Ree Park, og den er sulten. Anna Louise Thranæs Didriksen har lavet en lækker madpakke bestående af frisk hestekød.
 • 02:35Krimimesse 2015 - Pernille Boelskov (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 03:00Helikopter - Vinter langs kysten (G)Bornholm set fra luften, vinter langs kysten.
 • 03:15Blink - Engageret ungdom (G)Syv ungdomsorganisationer på Bornholm har fået stillet et hus til rådighed i Regionskommunen. Endnu er de ved at gøre lokalerne klar, men BLINK har allerede nu besøgt Bornholms Engagerede Ungdom.
 • 03:20Producenterne - Ged i den (G)Ged i den. Lene Schrøder og Lene Morten er i gang med at skifte tilværelsen som selvstændige med egen dyrlægepraksis i Hundested ud med tilværelsen som gedeosteproducenter i Østerlars. Mød parret, der med fokus på høj dyrevelfærd, har kastet sig ud i et nyt liv med landbrugsdrømme i Producenterne.
 • 03:25Kulturreportagen: mød Evelyn Noval (G)Det vi andre smider ud på genbrugspladsen, har en stor plads i hjertet hos Evelyn Noval. Hun lavet det om til kunst.
 • 03:30Mellem os (G)Mød Peter Kofod Poulsen, bornholmeren, der nu er strøget til tops i Dansk Folkepartis Ungdom, og Pernille Loumann og Hanne Jacobsen, der som henholdsvis konsulent og bruger, deltager i en læsegruppe for psykisk sårbare, der giver gode resultater.
 • 03:50Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, et kvindehold og et herrehold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager. Seerne kan også gætte med.
 • 04:30Bornholmske Kirker - Ibs Kirke (G)Turen er kommet til Ibs Kirke.
 • 05:00Månedens foredrag: Arkæolog Christina Seehusen (G)Arkæolog Christina Seehusen fra Bornholms Museum fortæller om sommerens store udgravning af en rig jernalderboplads i Nexø. På området blev der bl.a fundet enorme mængder af keramik og mange fine og unikke oldsager.

Bornholm Rundt med Expressen

Christiansøfarten og TV 2/Bornholm inviterer på en tur rundt om Bornholm – med en afstikker til Christiansø.
Christiansøfarten og TV 2/Bornholm inviterer på en ganske usædvanlig sejltur lørdag den 2. juni.

- Jeg tror på, at det bliver en rigtig speciel færgetur, siger TV 2/Bornholms direktør Jan Jørgensen.

I samarbejde med Christiansøfarten skal TV 2/Bornholm for første gang filme kysten hele vejen rundt om Bornholm. Det sker fra Christiansøfartens færge Bornholm Express.

- Vi har jo selv set kysten op til Hammeren, og vi har også været i Hasle, men vi har faktisk aldrig været rundt om Bornholm med det skib her, siger kaptajnen ombord på Bornholm Express Peter Stange Jensen.

Bornholm Express afgår fra Rønne lørdag den 2. juni kl. 10.00. Om bord vil der være 6 kameraer fra TV 2/Bornholm, som skal filme hele kysten. Det bliver til en dokumentar, som seerne kan nyde allerede en uge senere.

- Det har jo vist sig, at nordmændene har været stærkt begejstret for at se en otte timer lang togtur, og i flere dage fulgte de en færge der sejlede fra Bergen og så til Nordnorge, siger Jan Jørsensen, der regner med, at også bornholmene vil kigge interesseret med.

Det er muligt for de heldige, der kommer først, at komme med på denne usædvanlige færgetur. Christiansøfarten har et begrænset antal billetter til salg.

Billetterne inkluderer sandwich til frokost (formentlig under et stop på Christiansø). Drikkevarer kan købes om bord. Billet for en voksen koster 350 kr., børnebilletter koster 250 kr.

Læs flere detaljer om turen og om hvordan man melder sig til turen via linket nedenfor (PDF-dokument).

I dag kl. 18 - 24 halvskyet_nat 0 mm Fra sydvest 12 m/s
I nat kl. 00 - 06 regn_nat 2 mm rain Fra sydvest 12 m/s
I morgen kl. 06 - 12 regn_dag 4.6 mm rain Fra syd 11 m/s
I morgen kl. 12 - 18 regn_dag 4.4 mm rain Fra syd 10 m/s