Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder og vejret

TV i dag

 • 21:30Fotoalbummet: Lise Jans (G)Lise Jans stod de første år på Bornholm med ét ben i Australien og et andet på Bornholm. Men for nogen år siden blev ejendommen i Australien afhåndet, og nu bliver der fremstillet og solgt keramik fra værkstedet nær Dueodde.
 • 22:0022Nyheder og vejret
 • 22:10Wonderfestiwall (G)TV 2/Bornholm er på Wonderfestiwall. Mød musikerne og gæsterne.
 • 22:50Sprogblomster (G)Listefas, spadei og pibel. Sprogblomsterne fyger gennem luften i TV2-regionernes dialektquiz. Se med, når repræsentanter for TV 2/Nord, TV/MIDT-VEST, TV SYD, TV2 / Østjylland, TV2 ØST og TV 2/Bornholm dyster i deres viden om det danske sprogs dialekter.
 • 23:15Sommermusik på Bornholm (G)Kendte danske musikere lægger hver sommer vejen forbi Bornholm for at holde ferie og spille koncerter. Èn af dem er Steffen Brandt. I dette program viser han sit yndlingssted frem - som faktisk slet ikke er på Bornholm - og spiller et af sine mange hits.
 • 23:30Fotoalbummet: Lise Jans (G)Lise Jans stod de første år på Bornholm med ét ben i Australien og et andet på Bornholm. Men for nogen år siden blev ejendommen i Australien afhåndet, og nu bliver der fremstillet og solgt keramik fra værkstedet nær Dueodde.
 • 00:0022Nyheder og vejret (G)
 • 00:10Wonderfestiwall (G)TV 2/Bornholm er taget på wonderfestiwall og vi følger dagens første timer.
 • 01:40Danmark Rundt (G)Danmark Rundt, det regionale magasinprogram, der tager seeren med rundt i alle hjørner af landet. Alle ugens syv dage byder vi på de bedste, sjoveste og mest tankevækkende regionale historier.
 • 02:1022Nyheder og vejret (G)
 • 02:21Tekstnyheder

Leonora på værft fra søndag

Begge hurtigfærger skal til rutinemæssige værftseftersyn i april. Leonora bliver sendt på værft søndag efter aftenturen.
Både Leonora Christina og Villum Clausen skal til rutinemæssige eftersyn i løbet af april måned. Begge eftersyn foregår på Fayard værftet i Odense.

Færgens kommunikationsmedarbejder Annette Timmermann fortæller at det arbejde, der skal gøres på Leonora Christina, blandt andet omfatter garantireperationer og udbedringer fra mangellisten efter overtagelsen fra værftet i Australien for snart et år siden. Og at der derfor er værftarbejdere fra Australien i Odense i den kommende uge. Det samme gælder montører fra MAN i Tyskland, der skal give Leonoras motorer et grundigt eftersyn.

Villum Clausen sejler i stedet for Leonora fra og med mandag den 16. april klokken 6.30. Leonora Christina er tilbage igen i fartplanen den 23. april klokken 6.30.

Povl Anker sejler dagligt en aftentur med gods.

Når Leonora Christina er tilbage i Rønne, er det Villum Clausens tur til at sejle en tur over, Også den "gamle" hurtigfærge skal have et forårstjek.

I dag kl. 18 - 24 letskyet_nat 14° 0 mm Fra vest 8 m/s
I nat kl. 00 - 06 regnbyger_byge_nat 12° 1.4 mm rain Fra sydvest 5 m/s
I morgen kl. 06 - 12 halvskyet_dag 17° 0 mm Fra sydvest 8 m/s
I morgen kl. 12 - 18 halvskyet_dag 18° 0 mm Fra sydvest 8 m/s