Næste udsendelse: 23:10 HØRING: EU's retsforhold - hvad betyder det for Bornholm? (G)

TV i dag

 • 22:40Danmark Rundt (G)Magasinet Danmark Rundt samler det bedste tv fra TV2’s otte regioner. Programmet når rundt i alle hjørner af landet, og historierne er kendetegnet ved masser af nerve, nærvær og glimt i øjet.
 • 23:10HØRING: EU's retsforhold - hvad betyder det for Bornholm? (G)HØRING: EU's retsforhold - hvad betyder det for Bornholm ?
 • 00:4022Nyheder (G)
 • 00:49Vejret (G)
 • 00:50Folkemødet: Debat - Job i vandkanten – is eller fisk, boliger eller havn? (G)Direkte transmission fra Folkemødet på Bornholm. Havne betyder vækst og job i hele Danmark. Men havne kan støve, støje og lugte. Is eller fisk? Erhverv eller bolig? Det er reelle dilemmaer, hvor der skal vælges. Sat på spidsen kan man spørge - vil der være byer uden de mindre havne? Men med til havnen som vækstskaber er der også konsekvenser som støv, støj og lugt. En række dilemmaer og spørgsmål præsenterer sig selv, og debatdeltagerne vil adressere disse med god assistance fra publikum, der får rig mulighed for at give deres holdning til kende: Fisk eller is? Erhverv eller boliger, eller begge dele? Deltagere: Carsten Hansen, Minister for by bolig og landdistrikter, Ministeriet for by bolig og landdistikter. Jakob Jensen, Havnekoordinator, Bornholmss regionskommune. Allan Lyngsø Madsen, Cheføkonom, Dansk Metal. Gitte Lillelund Bech, Direktør, Danske Havne. Benedikte Kiær, Borgmester, Helsingør Kommune. Daniel Barslund, CEO, Svaneke Bryggeri AS.
 • 01:33Dagens juleord - 1. dec. (G)Mogens Dam præsenterer dagens juleord: Videfrøst
 • 01:35Mens vi andre sover - Skadestuen (G)I denne serie følger vi dem der arbejder, mens vi andre ligger trygt under dynen og sover. I dette program følger vi personalet på Bornholms Hospital, der har en travl nat.
 • 02:05Vild Med Dyr (G)Anna Louise Tranæs Didriksen møder gribben Eigil, som en gang var lidt af en plage for sine omgivelser. Men så kom han til Ree Park, og her har han fået en stabil tilværelse med fast arbejde i parkens rovfugleshow.
 • 02:35Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 02:55Helikopter - Vinter langs kysten (G)Bornholm set fra luften, vinter langs kysten.
 • 03:10Stoltzes Naturperler - Enebærskoven (G)Følg med Michael Stoltze til det "oprindelige" Almindingen og se tormentil, enebær og springfrø.
 • 03:15Op i gear (G)Anders Køpke Christensen har sat sig for at køre til Paris med Team Rynkeby i juli 2016. Det kræver en helt særlig indsats - især når man starter på helt bar bund. Vi følger Anders´ kamp for at blive klar til at køre de 1.300 km på cykel til Paris.
 • 03:20Mellem os (G)To bornholmere er blevet valgt til Tryghedsgruppen i Region Hovedstaden, og de skal nu samarbejde om at skabe mere tryghed og trivsel i Danmark. Organist, Kevin Duggan, har også fået nyt job. Efter 11 år i Sankt Nicolai Kirke i Rønne skal han nu arbejde som domorganist i Skotland.
 • 03:40Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, et kvindehold og et herrehold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager. Seerne kan også gætte med.
 • 04:20Bornholmske Kirker - Rø Kirke (G)Bornholmske Kirker, vi er kommet til Rø Kirke.
 • 04:45Månedens foredrag: Om Holger Drachmann (G)Månedens foredrag er denne gang fra Bornholms Højskole. Viceforstander Lillian Hjorth-Westh fortæller om Holger Drachmann

Leonora på værft fra søndag

Begge hurtigfærger skal til rutinemæssige værftseftersyn i april. Leonora bliver sendt på værft søndag efter aftenturen.
Både Leonora Christina og Villum Clausen skal til rutinemæssige eftersyn i løbet af april måned. Begge eftersyn foregår på Fayard værftet i Odense.

Færgens kommunikationsmedarbejder Annette Timmermann fortæller at det arbejde, der skal gøres på Leonora Christina, blandt andet omfatter garantireperationer og udbedringer fra mangellisten efter overtagelsen fra værftet i Australien for snart et år siden. Og at der derfor er værftarbejdere fra Australien i Odense i den kommende uge. Det samme gælder montører fra MAN i Tyskland, der skal give Leonoras motorer et grundigt eftersyn.

Villum Clausen sejler i stedet for Leonora fra og med mandag den 16. april klokken 6.30. Leonora Christina er tilbage igen i fartplanen den 23. april klokken 6.30.

Povl Anker sejler dagligt en aftentur med gods.

Når Leonora Christina er tilbage i Rønne, er det Villum Clausens tur til at sejle en tur over, Også den "gamle" hurtigfærge skal have et forårstjek.

I dag kl. 06 - 12 halvskyet_dag 0 mm Fra sydvest 10 m/s
I dag kl. 12 - 18 halvskyet_dag 0 mm Fra sydvest 10 m/s
I dag kl. 18 - 24 regn_nat 0.1 mm rain Fra syd 11 m/s
I nat kl. 00 - 06 regnbyger_byge_nat 0.1 mm rain Fra syd 12 m/s