Næste udsendelse: 00:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 23:30Danmark Rundt (G)Magasinet Danmark Rundt samler det bedste tv fra TV2’s otte regioner. Programmet når rundt i alle hjørner af landet, og historierne er kendetegnet ved masser af nerve, nærvær og glimt i øjet.
 • 00:14Musikhjørnet med Granit (G)Granit - bestående af Trine K og Claes T. Sørensen - har været venner igennem mange år og har fulgt hinandens musiske udvikling og har undervejs også spillet sammen i forskellige sammenhænge. Men det er først for nylig, at de har etableret sig i en fast duo. De to unge musikere har haft tid og plads til at skabe og definere hver deres stil, som de nu mikser i en stemningsfuld blanding af småmelankoli og soul til den søde side.
 • 00:25Søens folk (G)
 • 00:50Producenterne - Ged i den (G)Ged i den. Lene Schrøder og Lene Morten er i gang med at skifte tilværelsen som selvstændige med egen dyrlægepraksis i Hundested ud med tilværelsen som gedeosteproducenter i Østerlars. Mød parret, der med fokus på høj dyrevelfærd, har kastet sig ud i et nyt liv med landbrugsdrømme i Producenterne.
 • 00:55360 Eventuelt (G)360 Eventuelt har Joan Prahl, Kim Bjelstrand og Paw Brylet i studiet.
 • 01:2519.30Nyheder (G)
 • 01:40360 Eventuelt (G)360 Eventuelt har Joan Prahl, Kim Bjelstrand og Paw Brylet i studiet.
 • 02:05Vild Med Dyr (G)Forestil dig at skulle løbe en 100 meter med en søko i munden. Det svarer faktisk til hvad de små bladskærermyrer gør, når de transporterer føde til deres bo. Følg de små bomstærke dyrs vej gennem regnskoven i Vild Med Dyr.
 • 02:35Krimimesse 2015 - Claus Lohmann (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 03:15Helikopter - Rønne, byen, havnen og færgerne (G)Bornholm set fra luften, Rønne, byen, havnen og færgerne.
 • 03:25Kulturreportagen - Bæredygtigt børnetøj (G)Designerne bag børnetøjsmærket Okker Gokker har netop fået prisen for Danmarks bedste bæredygtige børnetøj.
 • 03:30Mellem os (G)Den 4. Marts får Bornholm en ny bus-rute til og fra København. Det er John Jalkiewicz fra Johns Turistfart på Falster, som har taget det initiativ. Initiativ har entertainer Bjarne Kure også taget til sit fjerde show i serien om Born-løgnske sange & Løgn-holmske historier. Showet har premiere på fredag. Begge de herrer kommer i Mellem Os.
 • 03:50Sprogblomster (G)TV 2/Bornholms sprogleg, hvor to hold, et kvindehold og et herrehold, dyster om at gætte hinandens ord fra det bornholmske ordlager. Seerne kan også gætte med.
 • 04:30Bornholmske Kirker - Tejn Kirke (G)Kirken i Tejn er Bornholms yngste folkekirke. Og selv om kirken kun lige har rundet de 70 år, så er den klassik indrettet.
 • 05:00Månedens foredrag: Fra Rønne Teater (G)Teaterchef ved Rønne Teater fortæller om det store arbejde med kulisserne til sommerens teaterstykke "Jeppe på bjerget" Vi ser billeder fra fremstillingen af kulisserne og fremstillingen af teatrets helt nye fortæppe.

Pendlere flytter over

Stigningen i flypriserne efter Cimbers krak tvinger nu flere pendlere til at droppe Bornholm og flytte over.
Da Cimber Sterling sagde stop og indstillede sine flyvninger, betød det en drastisk ændring i hverdagen for øens pendlere.

En af dem er Steven Løvenstrøm fra Rønne, og for ham var ændringen så stor, at han bliver nødt til at flytte over, hvis ikke priserne falder.

- Jeg gik fra at betale 5.000 om måneden i transport til at betale over 8.000. Det holder budgettet ikke til, og fortsætter det på denne måde, må vi rykke over, fortæller han.

Og Preben Holm, formand for Pendlergruppen i Bornholms Passagerforeninig, fortæller, at Steven Løvenstrøm slet ikke er den eneste.

- Det er typisk folk med små børn, der er nødt til at rejse frem og tilbage hver dag, der bliver ramt. Og hvis ikke, de kan få arbejdet til at dække deres udgifter, så flytter de over, lyder det fra Preben Holm.

han opfordrer staten eller EU til at gå ind og give støtte til pendlerne, så bornholmerne ligestilles med de andre indbyggere i Region Hovedstaden.

Næstformanden for Trafikkontakrådet, venstremanden Steen Colberg Jensen, vil sammen med sit parti opfordre kommunalbestyrelsen til at kræve af Folketinget, at flyruten til København gøres samfundsbegrundet, som det kendes fra færgedriften.

I dag kl. 06 - 12 halvskyet_dag 0 mm Fra sydvest 10 m/s
I dag kl. 12 - 18 halvskyet_dag 0 mm Fra sydvest 10 m/s
I dag kl. 18 - 24 regn_nat 0.1 mm rain Fra syd 11 m/s
I nat kl. 00 - 06 regnbyger_byge_nat 0.1 mm rain Fra syd 12 m/s