Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 19:40VM i MiddelalderkampsportVM i Middelalderkampsport.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Thomas Kastrup-Larsen
 • 22:35VM i Middelalderkampsport (G)VM i Middelalderkampsport.
 • 00:0519.30Nyheder (G)
 • 00:15Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Thomas Kastrup-Larsen
 • 00:45VM i Middelalderkampsport (G)VM i Middelalderkampsport.
 • 03:00Stafetten - Sabina Fausing Riis (G)Sabina Fausing Riis er 31 år gammel. Hun er født og opvokset på Bornholm og boede mange år i Arnager. Sabina har arbejdet i socialpsykiatrien i flere år. I 2016 blev hun uddannet som terapeutisk sexolog
 • 03:30Billeddetektiverne - Jens Rehfeldt (G)I dag fortæller Jens Rehfeldt, der er leder af Erindringscenter Bornholm, om sin store interesse i at samle på billeder fra det gamle bornholm.
 • 04:00Mellem os (G)Onsdag kommer direktør for Danske Færger, John Steen Mikkelsen. Han vil diskutere konsekvenserne ved at Mols-Linien overtager sejladsen til og fra Bornhom i 2018. Han vil også sætte ord på de følelser, han havde, da han skulle give den triste nyhed til sine medarbejdere. Onsdagens sidste gæst er Johnny Dalgaard, som i øjeblikket er aktuel i DR3's program "Menneskejagt", der handler om overvågningssamfundet. Johnny Dalgaard har tidligere været politimand på Bornholm, men arbejder nu i den private sikkerhedssektor.
 • 04:30Krimimessen: Iben Bertelsen & Jan Schwerdfeger (G)Krimimakkerparret Iben Bertelsen og Jan Schwerdfeger har netop udgivet deres første krimi "Fjernstyring". De er på regionernes scene på Krimimessen 2016 med vært Lone Knuthsen Silberbrandt fra TV2 Lorry.
 • 05:00Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Løgstør, Stevns, Odense, Viborg, Aabenraa og Kerteminde.

EcoGrid på Top 10 i verden

EcoGrid-projektet er nomineret til klimaets Oscar-uddeling Sustania Award af Arnold Schwarzenegger og Connie Hedegaard. EcoGrid-projektet er med på listen over de ti mest bæredygtige projekter i verden.
Til oktober vil der blive uddelt en pris til det bedste og mest bæredygtige projekt i verden, og her er det bornholmske projekt, EcoGrid, blandt de ti nominerede.

EcoGrid, der går ud på at teste fremtidens intelligente elnet på Bornholm, er udvalgt blandt 100 andre projekter i verden af the Sustania Award Committee. Her er blandt andre den tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger og klimakommissær Connie Hedegaard medlemmer.

Østkrafts direktør Ole Schou Mortensen er både glad og stolt:
- Det er en stor ære at få så fin en placering blandt verdens bedste miljøprojekter, og jeg er utrolig stolt over den opmærksomhed Bornholm får via EcoGrid-projektet, for Østkraft vil gerne være med til at skabe udvikling og det er vigtigt for os, siger Ole Schou Mortensen.

Det er organisationen Sustainia, ledet af Californiens tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger, som står bag kåringen af vinderprojekter, der både omfatter fremtidens huse, transportsystemer, energi og byer.

Sustania-prisen bliver uddelt den 11. oktober på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København af Arnold Schawarzenegger og det øvrige dommerpanel.

Aktuelle programmer på Play