Næste udsendelse: 23:10 Ølturen - Torben Mathews (G)

TV i dag

 • 22:50I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 23:10Ølturen - Torben Mathews (G)En rejse i de gyldne dråbers kølvand. Vi sætter fokus på øl-revolutionen, der er skyllet ind over landet, og besøger nogle af de over 100 mikrobryggerier, som er skudt op i løbet af ganske få år.
 • 23:40Humor Akademiet - Ida Fabricius Bruun (G)På Folkemødet 2018 havde TV2 Regionerne en scene foran Grønbech Hotel i Allinge, hvor alle gæsterne skulle forholde sig til den danske humor. Ida Fabricius Bruun er kommunikationskonsulent med speciale i humor.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:10Billeddetektiverne (G)I denne udsendelse lægger vi ud med at vise billeder, som seerne har hjulpet os med at få opklaret detaljer omkring. Og så er Tom Nielsen igen på banen med fine billeder fra det gamle Tejn.
 • 00:35I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 01:35Nationalpark Thy (3:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:05Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Chefarkæolog på Bornholms Museum Finn Ole Nielsen, fortæller om det arkæologiske år der er gået og hvad der er planlagt i 2017.
 • 03:05Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Maribo, Egeskov, Hobro, Skagen, Varde og Herlufholm.
 • 03:35Mellem os (G)Erik Preben Hansen er ved at starte en lokalafdeling af Prostatakræftforeningen på Bornholm. Prostatakræft er den sygdom, der dræber næstflest mænd. Men der er mange tabuer forbundet med den, og det kan være svært at tale om. Tau Rebecca fra projektet Red Hesteliv giver forsømte og uønskede heste et nyt og bedre liv. Men hvis de ikke snart finder et nyt sted at bo, er projektet og hestene i fare.
 • 04:00FV19 - Valgfolkemøde 5. del (G)Den pressede generation Præstationssamfundet, karakterræs og de sociale medier bliver beskyldt for at være årsag til, at landets unge i stadig stigende grad bliver ramt af stress, angst og depressioner. En undersøgelse viser, at 40 procent af danske unge har det skidt i et omfang, der er alvorligt. Hvem vil tage ansvar for at vende udviklingen? Politikere: Rosa Lund (Enhedslisten), Tommy Ahlers (Venstre) og Nick Mogensen (Nye Borgerlige) Vært: René Ryom
 • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

KB-møde: ingen opbakning til tunnelundersøgelse

To kommunalbestyrelsesmedlemmer vil have kommunen til at spille en mere aktiv rolle i bestræbelserne på at få en tunnel mellem Bornholm og Sverige.
Den konservative gruppeformand Kirstine van Sabben har fremsat forslaget sammen med Kristendemokraternes Bjarne Hartung Kirkegaard, men oprindeligt var der en forslagsstiller mere.

Socialdemokraternes gruppeformand Rene Bloch var med til at fremsætte resolutionen, men trak sig pludselig som forslagsstiller.

De nu to forslagsstillere ønsker kommunalbestyrelsens opbakning til en resolution der støtter en forundersøgelse af havbunden nord for Bornholm med henblik på at vurdere muligheden for et bygge en tunnel mellem Bornholm og Sverige.

- Vi skal ikke drøfte for og imod en tunnel. Vi skal drøfte, om vi skal få undersøgt, om det overhovedet kan lade sig gøre, siger Kirstine van Sabben.

Hun ønsker at få en forklaring fra René Nordin Bloch, om hvorfor har han trukket sig fra at være med til at fremsætte punktet.

Der medføre flere mishagsytninger fra medlemmerne af den socialdemokratiske gruppe. Borgmester Winni Grosbøll opfordrer til, at man nøjes med diskuttere selve punktet.

Borgerlistens Bjarne Kristiansen ønsker ikke at stemme for punktet. Han mener, det er forkert sige, at færgedriften er sårbar, således som der står i resolutionen.

Leif Olsen taler på vegne af hele SF´s gruppe. SF ønsker ikke at stemme for resolutionen. SF mener ikke en tunnel er realistisk.

Løsgængeren Carl Ilsøe og DF´s Linda Kofoed Persson bakker op om resolutionen.

Radikale Bente Johansen bakker op om en forundersøgelse, men kan ikke støtte resolutionen, pga. den måde den er formuleret på.

Kommunalbestyrelsen ender med at stemme om resolutionens første linjer:

- Kommunalbestyrelsen i Bornholms Regionskommune støtter et hurtigt iværksat arbejde for at få undersøgt muligheden for en fast, trafikal forbindelse mellem Skåne og Bornholm.

Konservative Kirstine van Sabben, løsgænger Carl Ilsøe og Bjarne Hartung Kirkegaard stemmer for.

Imod stemmer 19 medlemmer af kommunalbestyrelsen - heriblandt socialdemokraternes gruppeformand, René Nordin Bloch der oprindeligt var med til at fremsætte forslaget.

Linda Kofoed Persson og Lene Feldthus Andersen stemmer hverken for eller imod.

Dermed falder forslaget.

Aktuelle programmer på Play