Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:50Stoltzes Naturperler - Enebærskoven (G)Følg med Michael Stoltze til det "oprindelige" Almindingen og se tormentil, enebær og springfrø.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10Bornholm knokler - Victor Vask (G)Der knokles på livet løs på øens store vaskeri, og det, selvom det er en sløv periode. Der er vaskemaskiner på størrelse med biler, og så er der rigeligt at knokle med, fra tøjet kommer ind i den ene ende og ud i den anden.
 • 00:50Mellem os (G)Musikproducer James Thomas skal være med i juryen til det danske Melodi Grand Prix i 2020. Og Kim Bjelstrand har modtaget Danmarsk Idrætsforbunds æresdiplom. Mød dem begge i Mellem Os i aften.
 • 01:15Helt ærligt - Hvor hurtigt kører vi? (6) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 01:35Krimimessen: Hans Jacob Helms (G)Hans Jacob Helms' seneste bog "De dødes Fjord" har fået fremragende anmeldelser og er solgt til filmatisering. Han er på regionernes scene på Krimimessen 2016 hos vært Søren Vesterby fra TV SYD.
 • 02:00Bornholm knokler - Gedebonde (G)Lykkelunds Gedemejeri starter tidligt. Næsten for tidligt, vil nogen sige. Vi er taget på landet for at prøve, hvordan livet som gedebonde er, når man også selv laver ost.
 • 02:30Mens du sover (5:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 03:00Flere sider af Erling Jepsen (G)Forfatter Erling Jepsen fortæller om sin bog "Hjertets dannelse".
 • 03:30Guld fra gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Varde, Herlufholm, Aars, Herning, Aabybro og Bagenkop.
 • 04:00Vild Med Dyr - Elektrisk ål (G)I VIld Med Dyr skal Anna Louise Tranæs Didriksen fodre den elektriske ål i Kattegatcentret, og der er kun en fornuftig måde at gøre det på - med stor forsigtighed.
 • 04:30Nationalpark Thy (33:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Fra lade til landevej - motorbøvl i Muleby (5:12) (G)I Ole Bramsgaards eget værksted i Muleby har han renoveret motoren til den gamle Ford Taunus 17M Deluxe. Nu skal den samles, og det er ikke så nemt, som man skulle tro. Heldigvis har han god hjælp, men mod mangelfulde leverancer kæmper selv guderne forgæves.

TMB 2014: Kl. 12 går startskuddet

330 trollingbåde vil klokken 12 stævne ud fra havnen i Tejn for at fange laks i de næste fire dage.
Fra i dag kl. 11 når skippermødet starter starter i værftshallen i Tejn og til og med lørdag står en stor del af sendefladen på TV 2/Bornholm i tegnet af Trolling Master 2014.

Det er tiende gang den store lystfiskerkonkurrence finder sted, og feltet, der sendes afsted klokken 12 i dag er rekordstort med 330 tilmeldte både. Så der bliver trængsel i såvel Tejn Havn og ude i Østersøen omkring Bornholm i de kommende dage. Der var indtil for nylig 331 meldt til start, men et afbud i sidste øjeblik sender feltet ned på "kun" 330 deltagere.

Man kan følge med i konkurrencen på TV 2/Bornholm og via net-TV. Både når der bliver sendt live og via de genudsendelser, der bliver lagt på nettet.

I dag starter transmissionerne med skippermødet klokken 11. Herefter er der et lille tilbageblik på udsendelsen fra havnen i aftes. og kl. 11:56 bliver der igen stillet direkte om til havnen i Tejn, hvor stævneleder Jan Jørgensen og tv-vært Peter Tanev gør klar til at fyre startskuddet til den tiende konkurrence af præcis klokken 12.

Og så gælder det ellers om for deltagerne at fange laks de næste fire dag. Den samlede præmiesum i konkurrencen er i år på 213.000 kroner.

Aktuelle programmer på Play