Næste udsendelse: 21:08 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 20:40Mellem os "Gamle kirker på Bornholm" er en ny bog, som naturvejleder Søren Silliehoved har skrevet. Han besøger Mellem Os, som også handler om udstillingen "Livet i NordParken - FØR & NU" på Bornholms Museum. Museumsformidler og fotograf forklarer om projektet.
 • 21:08Vejret i morgen (G)
 • 21:10Helt ærligt - Hvem er bedst til fodbold? (4)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 21:35Helleristninger - bronzealderens billeder (G)Følg med på en rejse ind i helleristningernes magiske billedverden. Med udgangspunkt i Bornholmske helleristninger følger vi helleristningssporet til Sverige og rundt i Europa, med tråde til Egypten.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10360 (G)Hvordan synes du, Bornholm skal se ud om 12 år? Det diskuterer vores gæster i 360, med udgangspunkt i kommunalbestyrelsens strategioplæg for kommuneplan 2020. Borgmester Winni Grosbøll fortæller om visionerne bag.
 • 22:35Stafetten - Thomas Frandsen (G)Thomas Frandsen er født og opvokset i Snogebæk. Han bor nu i Østermarie med sin kone. Thomas Frandsen har et lille flyttefirma men arbejder også som skolelærer. Sammen med sin kone har de butikken Fratida, som forhandler antik og livsstilsprodukter.
 • 23:00Mellem os (G)"Gamle kirker på Bornholm" er en ny bog, som naturvejleder Søren Silliehoved har skrevet. Han besøger Mellem Os, som også handler om udstillingen "Livet i NordParken - FØR & NU" på Bornholms Museum. Museumsformidler og fotograf forklarer om projektet.
 • 23:30Helt ærligt - Hvem er bedst til fodbold? (4) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10360 (G)Hvordan synes du, Bornholm skal se ud om 12 år? Det diskuterer vores gæster i 360, med udgangspunkt i kommunalbestyrelsens strategioplæg for kommuneplan 2020. Borgmester Winni Grosbøll fortæller om visionerne bag.
 • 00:35Stafetten - Thomas Frandsen (G)Thomas Frandsen er født og opvokset i Snogebæk. Han bor nu i Østermarie med sin kone. Thomas Frandsen har et lille flyttefirma men arbejder også som skolelærer. Sammen med sin kone har de butikken Fratida, som forhandler antik og livsstilsprodukter.
 • 01:00Mellem os (G)"Gamle kirker på Bornholm" er en ny bog, som naturvejleder Søren Silliehoved har skrevet. Han besøger Mellem Os, som også handler om udstillingen "Livet i NordParken - FØR & NU" på Bornholms Museum. Museumsformidler og fotograf forklarer om projektet.
 • 01:25Flere sider af Erling Jepsen (G)Forfatter Erling Jepsen fortæller om sin bog "Hjertets dannelse".
 • 01:55FV19 - Valgaften - de bedste øjeblikke (G)
 • 02:35Månedens foredrag - Jens Svane Boutrup (G)Teaterchef Jens Svane Boutrup fortæller om Bornholms Teater og "Bornholmerkrøniken", der er teatrets nye store projekt.
 • 03:35Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Holstebro, Nibe, Svendborg, Holbæk, Horsens og Rønne.
 • 04:00Mellem os (G)
 • 04:30Helt i fisk - Fladfiskefiskeri (G)Der fiskes ikke meget efter fladfisk på Bornholm, men i dette afsnit giver Helt i Fisk-holdet sig i kast med et voldsomt populært fiskeri. I hvert fald populært i resten af landet. På molen i Hammerhavn jagtes de smækre spisefisk, og William ser ud til at have fundet sin hjemmebane.
 • 05:00Stafetten - Lotte Madsen (G)Lotte Madsen er født og opvokset i Næstved. Hun kom til Bornholm i 1992. Lotte Madsen var i 2007 med til at starte den private Vores Børnehave i Snogebæk.

Invita åbner på Bornholm

Invita åbner køkkenbutik i Åkirkeby til maj.Det sker, fordi bornholmerne igen investerer i boligen ved at købe nye køkkener.
Den nye Invita-butik åbner i Åkirkeby på adressen Torvet 12. Butikken på 440 kvm. er lige nu ved at blive gennemgribende renoveret, så Invita åbner i helt nyindrettede lokaler til maj. Butikken kommer til at indeholde en række nye køkkenmodeller, som Invita præsenterer her i foråret.

Det skriver Invita i en pressemeddelelse.

- Tiden er rigtig for at åbne en Invita køkkenbutik på Bornholm. Optimismen er vendt tilbage på Bornholm, og det betyder bl.a., at flere køber køkkener igen. Køkkensalget er en meget god indikator for, hvor godt det går i samfundet, siger Ricky Madsen, som skal stå i spidsen for den nye butik.

Ricky Madsen oplever, at interessen for at købe køkkener, der er personligt indrettet og har lækre detaljer, er stigende. En ny analyse fra Voxmeter understøtter dette. 80 pct. af danskerne siger, at de gerne vil betale mere for særlige detaljer, f.eks. træskuffer.

- Invita er kendt for at lave personlige køkkener, hvor der er tænkt over detaljerne, og oven på krisen mærker vi fornyet interesse for den gode kvalitet. Det er positivt, at bornholmerne også kan købe Invita her på øen frem for at skulle ud på en sejltur. Det giver også lokale arbejdspladser, siger Ricky Madsen.

Bornholmerne vil derudover gerne slippe for de mange praktiske ting, der følger med at få nyt køkken.
”Der er stor interesse for, at vi klarer totalentreprisen, så kunderne hverken skal tænke på gulvbelægning, el eller vand. Derfor er det også naturligt, at Garant har en udstilling i butikken, så kunderne med det samme også kan se på f.eks. gulvbelægning til køkkenet, siger Ricky Madsen.

Invita ansætter i den kommende tid to køkkenkonsulenter til den nye butik. Derudover er der ansat egne, lokale køkkenmontører, som står for montringen af nye køkkener ude hos kunderne og opfølgende serviceeftersyn.Aktuelle programmer på Play