Næste udsendelse: 22:05 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Politiet brugte 12 millioner kroner på Folkemødet

På Folkemødet 2016 brugte Rigspolitiet næsten 12 millioner kroner på at leje et krydstogtskib, hvor hele styrken blev indkvarteret.
Rigspolitiet valgte at samle sin indsatsstyrke under Folkemødet 2016 på et sted, for bedre at kunne koordinere opgaverme. Krydstogtskibet Cinderella blev lejet til formålet og lagt til kaj i Rønne i seks dage.

De seneste års terrorepisoder i Danmark og Europa har betydet øget sikkerhed og det koster mange penge.

- Hvis det er det, det koster for at sikre, at der kan komme politikere og at borgerne på Bornholm kan møde op og deltage i den politiske debat, så er det prisen for demokratiet. Hvis vi først er kommer dertil, hvor borgere og politikere ikke kan gå i dialog med hinanden, fordi vi er bange for, hvad der skal ske, så falder hele demokratiet til gulvet, siger folketingsmedlem, Peter Juul Jensen (V).

De seneste to år er udgifterne til politiindsatsen på Folkemødet steget markant. Ved det seneste Folkemøde vurderede Rigspolitiet, at det ville hjælpe politiets arbejde at være samlet.

Lea Wermelin, folketingsmedlem for Socialdemokratiet, lader det være op til politiet at skønne, hvad der er nødvendigt af midler for at opretholde sikkerheden.

- Som folketingsmedlem hverken kan eller vil jeg kommentere den konkrete vurdering som politiet har lavet i forhold til det trusselsbillede der er. Særligt i lyset af de seneste par somre, så må man jo sige, at trusselsbilledet er ekstraordinært - også i Danmark.

Aktuelle programmer på Play