Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Hussalget på Bornholm er steget 130% på 5 år

- 2017 bliver ejendomsmæglernes bedste år på Bornholm i mange mange år, siger Martin Kok-Hansen fra Danbolig Bornholm.
I oktober blev det til et samlet bornholmsk hussalg på 62,5 millioner kroner, hvilket er en stigning på 132 procent i forhold til samme periode for fem år siden. Det gør Bornholm til den mest fremadstormende landsdel i Danmark, skriver Boligsiden.dk

Udover det stigende hussalg, så er liggetiden også faldet med 33 procent. I dag tager det i snit 149 dage at få solgt sit hus.

- I år bliver ejendomsmæglernes bedste år på Bornholm. Vi har som samfund på hele øen arbejdet for at gøre os attraktive. Folkemødet og hele den kulinariske bølge har øget kendskabet til Bornholm, ikke kun som turistmål, men også som bopæl. Og vi ser nu, at en stor del af boligkøberne er tilflyttere, der netop er produktive og iderige folk, siger Martin Kok-Hansen fra Danbolig Bornholm.

I 2012 nåede det bornholmske boligmarkedet et lavpunkt med lange liggetider og en lav salgsprocent, men nu er bøtten altså vendt. I Allinge har Danbolig endda oplevet, at købsprisen ligger to procent over udbudsprisen. Årsagen er, at der ofte er flere købere om buddet.

Hushandlen i oktober 2012 havde en omsætning på 26.942.000 kr., mens salget i oktober 2017 nåede 62.567.500 kr.

Aktuelle programmer på Play