Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Forståelse og bekymring for strejke

I Tejn får Fritz Sandberg besøg af hjemmehjælpen tre gange om dagen. Han forstår godt, hvorfor FOA vil strejke, men frygter også konsekvenserne.
Om morgen kommer hjemmehjælpen for at hjælpe Fritz Sandberg med sin støttestrømpe på sin højre fod, og senere får han mad.

Men hvis strejken træder i kraft, fordi Kommunernes Landsforening og FOA ikke kan nå til enighed om en overenskomstaftale, vil hjemmehjælpen blive ramt, og det bekymrer Fritz Sandberg.

- Jeg er bekymret for, hvis jeg falder på toilettet, for jeg har lidt svært ved at komme på toilettet, og selvom jeg ikke er faldet, så kan det ske lige netop i den periode, hvor der er strejke, siger han.

Samtidig så forstår bornholmere også godt, hvorfor FOA vælger at strejke.

- Jeg sympatiserer med de stakkels mennesker, det må jeg ærligt indrømme, at jeg gør, for de knokler, siger Fritz Sandberg.

Hjemmeplejen vil kun have et nødberedskab under strejkeperioden, så kun de vigtigste opgaver hos borgerne bliver gjort.

Aktuelle programmer på Play