Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:30Arkitektur'en - om renovering (G)Dette afsnit foregår i Flensborg, hvor vi skal se, hvordan arkitekter arbejder med renovering af gamle, fredede bygninger.
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Kong Gulerod (G)Kong Gulerod tager til jule-workshop hos Bo Grønt i Nexø. Her møder vi 32 friske kvinder, der er mødt op for at få gode tips og tricks til at skabe deres egne juledekorationer og kranse. Vi besøger ciderfolkene i Vestermarie. De skal nu til at plante deres egne hjemmepodede æbletræer ud på marken. De har også forsøgt sig med lidt mikrobryg af de første æbler og vi hører om deres erfaringer hidtil. Hjemme følger vi op på alt det vintergrønne og vi tager rodstiklinger af de mynter som vi plantede i baljer tidligere på året og vi konserverer nogle af de sidste blade der skal bruges til en god vinterdrik. Vi vintersikrer de mere sarte planter i haven for eksempel oliventræet og artiskokkerne i køkkenhaven. Vi forsøger os også med at drive grene frem så de blomstrer præcis til jul.
 • 01:00Silles Hus - julehygge og æbleflæsk (G)Julen nærmer sig og i Silles Hus har stemningen indfundet sig. Over bålet bliver der lavet æbleflæsk. Til den søde tand er der chokolade med topping og vi får et bud på, hvordan en gren kan blive til en smuk knagerække.
 • 01:30Sobczyk Og Sofie Spiser Grønt (G)Den bornholmske kok Casper Sobczyk, der til daglig er køkkenchef i København Zoo, bliver udfordret på sin opfindsomhed, når Sofie Andersen inviterer ham med i køkkenet på havnen i Snogebæk. En ukendt bornholmsk ingrediens og 10 minutter til at handle i et supermarked. Det er, hvad Casper Sobczyk har at gøre med, før han skal kreere et måltid, der kan feje benene væk under hans barndomsvenner fra Snogebæk. De håber menuen står på den famøse smørbøf, men får i stedet serveret et festfyrværkeri af vegetariske retter. Mon de vil savne kødet?
 • 02:00Månedens foredrag - Kim Mortensen (G)Tidligere formand i Bornholms Cycle Club Kim Mortensen fortæller om cykelsportens historie og udvikling på Bornholm.
 • 02:40Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 03:00Bornholm knokler - Falck (G)Falck er en hæderkronet gammel virksomhed, som igennem tiden har hjulpet danskere i nød. I dette program besøger vi Falck-stationen i Rønne, hvor vi tager med ud på de bornholmske veje for at hjælpe billister i nød. Der er dog også tid til at kigge forbi de nye ambulancer, som er med til at redde bornholmske liv.
 • 03:30Fra lade til landevej - Mekanik med blød hånd (8:12) (G)Den gamle Ford Taunus begynder mere og mere at ligne den bil, Ole havde i tankerne. I dette afsnit monteres flere større dele på bilen. Det sker ikke altid på den korrekte facon, men så er det godt at Ole har en blød hånd.
 • 04:00Vild Med Dyr - Sæler, haj (G)Gråsælen Tulle er kun et halvt år men allerede ligeså stor som de voksne spættede sæler hun er sammen med i Kattegatcentret. Nu har hun fået selskab af en noget mindre unge for hunsælen Liv er nemlig blevet mor. Og så skal vi også tilse en syg sandtigerhaj.
 • 04:30Nationalpark Thy (33:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Morten Sander (G)

Efter millionbod: Her er Molslinjens svar

Molslinjen skal betale en samlet bod på 1,5 millioner kroner på grund af dårlig færgebetjening af Bornholm. Her er rederiets svar.
En samlet bod på 1,5 millioner kroner. Det er, hvad Molslinjen skal betale på grund af dårlig færgebetjening af Bornholm. Nu kommenterer rederiet på millionbod.

- Vi er ærgerlige over, at vi ikke helt er, hvor vi skal være. Vi kan se, at vi scorer lidt for lavt på to kategorier ud af fem – men vi kan også se, at vi er meget tæt på at score tilfredsstillende også der, lyder det fra Carsten Jensen, administrerende direktør hos Molslinjen, i et statement.

Ifølge rederiet har man siden september noteret sig en løbende fremgang på kundetilfredsheden. Og Molslinjen understreger, at man fortsat arbejder på at forbedre sig.

- Vi kan se på vores egne målinger i april, at vi har haft et pludseligt dyk i tilfredsheden. Det skyldes især gæster fra Sjælland, som i april ikke er lige så tilfredse, som de plejer at være, lyder det fra Molslinjens administrerende direktør og fortsætter:

- Det skyldes især udvalget i vores toldfri shop, ombordkørsel og legerummet. Den utilfredshed trækker vores gennemsnit ned, og der er vi i fuld gang med at forbedre os og blandt andet sørge for at få udvalget i shoppen gjort større.

Utilfredshed med færgens indretning
Tidligere i dag bekæftede Molslinjen, at man har modtaget kravet om bod fra Transport-, Bygnings- og Boligministeriet. En samlet bod, der som sagt, er på 1,5 millioner kroner.

Boden til Molslinjen består af to dele, hvor den første på 200.000 kroner er et resultat fra en måling, der er foretaget over kundernes tilfredshed. Mens den anden del på 1,3 millioner kroner kommer i forbindelse med forsinkelser og aflysninger.

I Molslinjens statement i forbindelse med kundetilfredsheden og Transportsministeriets bod, peger man også på indretningen som en faktor til, at der er utilfredshed.

- Indretningen på færgen er der også utilfredshed med, og der er vi i gang med en plan for at skabe plads til flere borde i passagerområderne.

Til sidst oplyser Molslinjen, at man på nogle områder ikke er enige med ministeriets fortolkninger af kontrakten. Dermed vil man nu se nærmere på opgørelsen, før man vender tilbage til ministeriet, oplyser den administrerende direktør.

Aktuelle programmer på Play