Næste udsendelse: 19:30 19.30Nyheder og Kommunalbestyrelsesmøde

TV i dag

 • 18:00Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts
 • 19:3019.30Nyheder og Kommunalbestyrelsesmøde
 • 19:54Vejret i morgen (G)
 • 19:55Åbning af Hammerhus Besøgscenter (G)Direkte transmission fra åbningen af det nye besøgscenter på Hammershus.
 • 21:40Mellem osPoul Stenbæk var med til at starte Allinge Jazz Venner op for 19 år siden, men nu er foreningen nedlagt. Han kommer i studiet for at fortælle om arbejdet dengang med at få jazz til Allinge. Derudover kommer Helle Mogensen fra Destination Bornholm. Hendes job er blandt andet at promovere Bornholm ved at få virksomheder eller skribenter til øen, som vil fortælle den gode historie videre.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle
 • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
 • 02:2022Nyheder (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
 • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
 • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
 • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Mathias Chistiansen skal charme kinesere

Ocean Seafood A/S forlænger sponsoraftale med badmintonspilleren Mathias Christiansen og måske han skal lære kinesisk.
Ocean Prawns salgsafdeling Ocean Seafood forlænger sin sponsoraftale med det bornholmske badmintontalent Mathias Christiansen. I 2018 vil der derfor fortsat stå Ocean Seafood og Seamix på maven af Mathias Christiansens spillertrøje.

Ocean Seafood skriver i en pressemeddelelse, at 2018 bliver et spændende år på de grønne badmintonbaner.

- Mathias Christiansen har høje ambitioner for sit nye makkerskab i mixdouble med Christinna Pedersen, som forhåbentlig vil føre parret højere op på verdensranglisten, lyder det fra Ocean Prawns repræsenteret ved Maria Haugaard Barslund.

- Jeg er utrolig glad for at kunne fortsætte samarbejdet med Ocean Seafood, og dermed holde fast i min bornholmske sponsor, som har været med mig hele vejen. Sponsoraftalen er naturligvis vigtig i forhold til mit økonomiske fundament, så jeg kan fokusere 100% på badminton. Men det er også rart at have en sponsor, som jeg kan være med til at skabe værdi for, fortæller Mathias Christiansen.

Ocean Seafood oplyser, at firmaet er stolt af forsat at være sponsor for det bornholmske badmintontalent. Aftalen sikrer samtidig Ocean Seafood en massiv eksponering på sine største markeder Kina, Japan og Korea, hvor badminton er en ekstrem populær sportsgren. Allerede i november 2017 spiller Mathias Christiansen China Open og Hong Kong Open. I 2018 ligger der yderligere 2 turneringer i Kina.

- Vi forventer, at Mathias Christiansen vil rykke højere op på verdensranglisten, og det vil betyde endnu større tv-dækning af hans kampe – og dermed øget reklame til vores kinesiske brand Seamix, forklarer Stephan Birch, der er Export Manager hos Ocean Seafood. I Kina sælges Ocean Prawns rejer i samarbejde med en kinesisk importør under navnet Seamix, og forhandles i detailbutikker og via webshops over hele Kina.

- I 2018 vil Mathias Christiansen stille op til flere events i Kina i samarbejde med Ocean Seafood, og det glæder vi os til, fortæller Stephan Birch.

- Vi håber, at Mathias vil lære et par kinesiske sætninger og være med til at charmere vores kinesiske kunder. Et fremstød med Mathias vil tage kegler, idet kineserne er så vilde med de danske badmintonspillere, afslutter Stephan Birch.