Næste udsendelse: 21:03 Vejret i morgen (G)

TV i dag

 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 20:35Mellem os - ugens udvalgte
 • 21:03Vejret i morgen (G)
 • 21:05Nationalpark Thy (47:52)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 21:30Fotovognen - FlyHvor mon Fotovognen ender? Vi kører ud et tilfældigt sted og møder de folk der bor der. Denne gang går det ud over beboerne i Fly.
 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:10Næste uges tv (G)
 • 22:19Vejret i morgen (G)
 • 22:20Christiansø i 70’erne og 80’erne - Soldaterhyttens nye tag (G)I en påske i starten af 1990’erne drager Nexøs tidligere – nu afdøde - borgmester til Christiansø for at hjælpe med at lægge nyt tag på en soldaterhytte. Det går hyggeligt for sig med håndbajere og en lille dram. Hans Sachs, der er opvokset på Christiansø fortæller ind over de billeder, der er taget af taglægningen med Preben Holm Jensens kamera.
 • 22:45Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)Vi møder præsten i hjemmet, i sognet og i kirken og taler om egne og om kirkens traditioner i julen. I dag besøger vi Ulla Skou, præst i Skt. Nicolai Kirke i Rønne.
 • 23:05Mellem os (G)
 • 23:30Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 00:15Christiansø i 70’erne og 80’erne - Soldaterhyttens nye tag (G)I en påske i starten af 1990’erne drager Nexøs tidligere – nu afdøde - borgmester til Christiansø for at hjælpe med at lægge nyt tag på en soldaterhytte. Det går hyggeligt for sig med håndbajere og en lille dram. Hans Sachs, der er opvokset på Christiansø fortæller ind over de billeder, der er taget af taglægningen med Preben Holm Jensens kamera.
 • 00:40Min jul, mit sogn og min kirke - Ulla Skou (G)Vi møder præsten i hjemmet, i sognet og i kirken og taler om egne og om kirkens traditioner i julen. I dag besøger vi Ulla Skou, præst i Skt. Nicolai Kirke i Rønne.
 • 01:00Mellem os - ugens udvalgte (G)
 • 01:30Nationalpark Thy (47:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 01:55Bornholm knokler - Frivillig i genbrugsbutik (G)Genbrug er stort på Bornholm, og vi er taget et smut i IM Genbrug i Rønne, hvor vi kommer bag disken, i tøjrummet og kigger lidt på alt det loppeguld, der ryger igennem sådan en butik.
 • 02:25Månedens foredrag - Holger Fuglsang-Damgaard (G)
 • 03:20Bornholm knokler - Dyrlæge (G)Dyr fascinerer og blankt indrømmet - de små hvalpe i programmet ligger også højt på nuttetheds-barometret. Der er dog meget langt fra at vaccinere små hårbolde til at presse en analkirtel på en lille hund ved navn Silke. Alt dette og mere til, kaster vi os over i denne omgang Bornholm Knokler som dyrlæge.
 • 04:00Vild Med Dyr - Cuba krok (G)I dagens Vild med dyr skal der pudses vinduer i anlægget hos en af verdens mest aggressive krokodiller. De 20 tæppepythonslanger i Slangetemplet skal fodres og tilses - og så skal vi besøge nogle af de unge og meget nuttede beboere i Regnskoven - nemlig næsebjørnsungerne.
 • 04:30Nationalpark Thy (41:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Lars Bitsch (G)Lars Bitsch er tidligere skolelærer. Han er oprindeligt fra København men flyttede til Svaneke i 1975. Og her har han tænkt sig at blive. I sin pensionisttid laver han teater og leder svampeture på Bornholm. Lars Bitsch er et meget aktivt menneske, og han elsker at være i den bornholmske natur.

FM 2018: Disse Bornholmere kan du opleve fredag

Hvis du gerne vil møde Bornholmere, høre bornholmske debatter, eller bare høre om bornholmsk kultur og historie, så får du en guide til at finde dem her.
Det kan være svært at finde rundt i de mange arrangementer, der sker på Folkemødet, og hvad man kan se og høre fra Bornholmere og bornholmske arrangementer. Her kan du få et indblik i nogle af dem:

Film om Bornholmsk kultur
Filminstituttet viser helt 'nye' gamle filmklip fra Bornholms kulturhistorie i FolkeBio i Allinge, Man kan desuden møde kokken Gorm Wisweh, direktøren for Destination Bornholm Pernille Kofod Lydolph og leder af Center for Kunsthåndværk Mai Ørsted.

I filmklippene kan man blandt andet høre, hvordan øen typisk er blevet fremstillet på film. Kodeordene er: turisme, sild og kunsthåndværk. Tre lokale profiler præsenterer deres yndlingsemne og viser klip, som ikke har set dagens lys i mange år. Arrangementet kommer til at foregå i Folkebio på Lindeplads i Allinge kl. 10:30-11:30.

8. klasse snakker om sexchikane
7 folkeskoleelever fra Åvangskolen deler deres erfaringer om digital mobning i debatten #digitalpænt. Eleverne, der alle har været med i Telenors skolekonkurrence #digitalpænt mod forebyggelse af digital mobning, vil sammen med mobbeforsker Helle Rabøl og publikum lave tre gode råd til, hvordan du undgår digital mobning.

Arrangementet arrangeres af Telenor og Politiken og foregår fredag den 15. juni kl. 9.15-10.00 på Politikens lille scene, Rosengade 23.

Bogreception for bog om Niels Anker Kofoed
Officielt udkommer bogen "Niels Anker Kofoed - Det gik udmærket – Fra Knarregaard til Christiansborg" mandag den 18. juni i landets bogbutikker, men allerede fredag den 15. juni afholdes der bogreception på Folkemødet på Bornholm. Her vil tidligere minister Søren Pind holde tale om sin gamle læremester, og hvordan starten væk fra Bornholm og som sekretær for Niels Anker Kofoed var.

Bogreceptionen på Folkemødet finder sted fredag den 15. juni kl. 13:15 hos Bornholms Landbrug og Fødevarer i Danchells Anlæg.

Debat om dagtilbud
Hvad skal der til, for at børn, forældre og medarbejdere oplever god ledelse i vuggestuen og børnehaven? Det kan man blive klogere på når Helle Christoffersen – leder af Klemensker Børnehus, fortæller om hendes syn på krav og forventninger til ledelse af dagtilbud.

Det er COK, der inviterer til debat om god ledelse i landets dagtilbud. Med afsæt i Ledelseskommissionens rapport og den nye dagtilbudslov vil de debattere de dilemmaer, krav og forventninger, som nutidens ledere af dagtilbud oplever.
Du kan høre debatten fredag den 15. juni kl. 16.30-17.15 KL's telt ved Allinge Røgeri.