Næste udsendelse: 22:05 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Trolling: Dagen før dagen

I morgen præcis kl. 12 starter årets Trolling Master fra havnen i Tejn. 368 både er klar til at stævne ud.
Fra i morgen middag står Tejn og TV 2/Bornholm endnu engang i laksens tegn, når den 14. udgave af Trolling Master skydes i gang.

Der har været 370 både tilmeldt, men der er indløbet to afbud, så derfor er feltet i morgen "kun" på 368.

TV 2/Bornholm sender som sædvanlig adskillige timers tv fra Tejn, hvor mandskab og teknik er massivt til stede ved skibsværftet.

Direktør Jan Jørgensen fra TV 2/Bornholm fortæller, at Trolling Master Bornholm i starten i 2005 blev kaldt for Nordens største trollingstævne. Et par år efter viste det sig, at stævnet var det største af sin art i Nordeuropa. Siden da har det vist sig, at ingen andre stævner i hele verden kan mønstre så mange deltagere som Trolling Master Bornholm. Så nu bliver Trolling Master kaldt "Verdens største".

I år deltager 1100 fiskere fra 10 nationer i stævnet.

Starten onsdag ligger kl. 12. Herefter går starten hver morgen kl. 7.

Traditionelt er der altid mange folk på havnen i Tejn, når indvejningen af dagens fangster starter. Det sker hver dag klokken 17.30

TV 2/Bornholm sender allerede i dag udsendelsen "Dagen før", der transmitteres fra studiet på værftet i Tejn, hvor Peter Tanev er vært med gæster i studiet. TV 2/Bornholm har også besøgt den ukrainske vinder af stævnet i 2017 og to fætre fra Samsø, der udfordrer hinanden i konkurrencen. Transmissionen fra Tejn starter 19:45.

I morgen starter TV 2/Bornholm nyhedsudsendelse kl. 11.55, og i sekunderne inden klokken 12 er der omstilling til Tejn og direkte transmission fra starten kl. 12.