Næste udsendelse:

TV i dag

  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:10Billeddetektiverne (G)I denne udsendelse lægger vi ud med at vise billeder, som seerne har hjulpet os med at få opklaret detaljer omkring. Og så er Tom Nielsen igen på banen med fine billeder fra det gamle Tejn.
  • 00:35I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
  • 01:05Mens du sover (12:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
  • 01:35Nationalpark Thy (3:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
  • 02:05Månedens foredrag - Finn Ole Nielsen (G)Chefarkæolog på Bornholms Museum Finn Ole Nielsen, fortæller om det arkæologiske år der er gået og hvad der er planlagt i 2017.
  • 03:05Guld fra Gemmerne (G)Guld fra Gemmerne besøger museer i hele Danmark. Denne gang besøger vi Viborg, Maribo, Egeskov, Hobro, Skagen, Varde og Herlufholm.
  • 03:35Mellem os (G)Erik Preben Hansen er ved at starte en lokalafdeling af Prostatakræftforeningen på Bornholm. Prostatakræft er den sygdom, der dræber næstflest mænd. Men der er mange tabuer forbundet med den, og det kan være svært at tale om. Tau Rebecca fra projektet Red Hesteliv giver forsømte og uønskede heste et nyt og bedre liv. Men hvis de ikke snart finder et nyt sted at bo, er projektet og hestene i fare.
  • 04:00FV19 - Valgfolkemøde 5. del (G)Den pressede generation Præstationssamfundet, karakterræs og de sociale medier bliver beskyldt for at være årsag til, at landets unge i stadig stigende grad bliver ramt af stress, angst og depressioner. En undersøgelse viser, at 40 procent af danske unge har det skidt i et omfang, der er alvorligt. Hvem vil tage ansvar for at vende udviklingen? Politikere: Rosa Lund (Enhedslisten), Tommy Ahlers (Venstre) og Nick Mogensen (Nye Borgerlige) Vært: René Ryom
  • 05:00Stafetten - Mette Absalon (G)Mette Kofod Absalon er født og opvokset på Bornholm. Hun er kreativ indenfor grafik, keramik og musik og glad for økologi og selvforsyning. Mette Kofod Absalon har i 2017 startet eget grafisk bureau på Bornholm.

TMB19: En dag med trolling

Trolling Master Bornholm er ikke kun jubelscener, når fanges store laks. Det er lange dage med mange rutiner. Se her, hvad dagen står på for fiskerne.
Hver morgen starter deltagerne med et skippermøde, hvor vejret gennemgås. Er vejret godt nok til fiskeri, så sejler de første både ud klokken 07:00 om morgenen - og så står den ellers på trolling hele dagen.

Klokken 17:30 starter indvejningen, hvor dagens fangst vejes. Alle både må indveje fire fisk, men skønner personalet, at laksen vejer 12 kilo eller derover, så bliver den først vejet i den direkte tv-udsendelse om aftenen.

De sidste både skal være i havn klokken 18:30. Og omkring klokken 20:00 begynder vejningen af de helt store fisk på scenen og sendes i direkte tv.