Næste udsendelse: 23:15 Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del

TV i dag

 • 00:00Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 7. del
 • 23:15Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 4. del
 • 23:30Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 5. del
 • 23:45Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 6. del
 • 00:15Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 8. del
 • 00:30Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 9. del
 • 00:45Kommunalbestyrelsesmøde d.19. september 10. del
 • 01:0022Nyheder (G)
 • 01:15Stafetten - Kasper Staalegård Rasmussen (G)Kasper Staalegaard Rasmussen er født og opvokset i Østerlars. Han arbejder som skolelærer på Davidskolen i Aakirkeby, hvor han også selv gik i skole. Kasper Staalegaard Rasmussen har en bibeskæftigelse som fritidslandmand, hvor han opdrætter kvalitetskvæg af racen Wagyu.
 • 01:45Mellem os (G)Lene Kaaberbøl er en af Danmarks fermeste fantasy-forfattere, og har blandt andet skrevet "Skammerens Datter". Lene Kaaberbøl er på Bornholm for at deltage i Kulturugen, og i aften besøger hun Mellem Os til en samtale om hendes forfatterskab. Aftenens udsendelse kommer også til at handle om forskning i såkaldte tilvalgsbornholmere. Det er resourcestærke mennesker, som engagerer sig i samfundslivet på Bornholm, selvom de ikke bor fast på øen. Seniorkonsulent ved CRT Lene Havtorn Larsen kommer og fortæller om forskningsprojektet.
 • 02:15Helt ærligt - Hvem er sundest? (5) (G)Hvem er vi, alle os der bor i Hovedstadsregionen? Hvordan har vi det med maden, trafikken, motion, med jyske tilflyttere og i det hele taget med hinanden?
 • 02:35Livet på landet - Gamle danske husdyrracer (G)Det er lige før der bliver bedt til vejrguderne på Knuthenlund. Godsets tidligere ejer, Susanne Hovmand-Simonsen, vil gerne have at markernes græs kan høstes som tørt hø. Men så skal der ikke komme regn. I mejeriet får fåremælken snart selskab af komælken. Så snart godsets røde danske malkekøer begynder at kælve, kan de nemlig producere mælk til mejeriet. Se med når vært Maria Bernhard besøger Knuthenlund på Lolland. Produceret i år 2015.
 • 03:00Månedens foredrag - Bente Jensen (G)Bente Jensen, Cand. mag. i Historie, fortæller om turismens udvikling på Bornholm.
 • 04:00Vild Med Dyr - Skildpadder (G)Anna Louise Tranæs Didriksen kommer på små og store opgaver, når hun forsøger at bade en flok kæmpeskilpadder, og så skal de små nye skilpaddeunger på vægten.
 • 04:30Nationalpark Thy (8:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 05:00Stafetten - Martin Thaulow (G)Martin Thaulow er opvokset i Virum. Han flyttede til Bornholm i 2008. Martin Thaulow er uddannet kunstmaler, men har arbejdet som kunstfotograf i otte år. Han ejer og driver den visuelle kommunikationsvirksomhed Good people i Nexø.

Marinehjemmeværn hjælper nødstedt trollingfisker

En nødstedt trollingfisker ved Møn fik fredag aften hjælp fra den bornholmske hjemmeværnsbåd Hjortø.

Det bornholmske marinehjemmeværnsfartøj Hjortø kom Store Bededags aften en nødstedt trollingfisker til hjælp sydøst for Møn. Hjortø var på vej tilbage til Bornholm fra Nyborg, da besætningen kørte meddelelse om den nødstedte båd via Lyngby Radio.

- Det drejer sig om en trollingbåd, der har været ude med en anden trollingbåd og fiske laks, og som ikke er kommet med tilbage i Klintholm Havn på Møn. Makkeren har slået alarm. Den savnede trollingfisker har ikke givet lyd fra sig siden kl. 19.30, og han er sidst set 12 sømil øst for Møn, fremgår det af beskrivelsen på Marinehjemmeværnets hjemmeside.

Et opkald til den nødstedte sejler bekræfter, at han har problemer.

- Motor og strøm er er gået, og han ligger og holder sig fast til en bøje i mørket. Han ved ikke hvor han er, og den position, han gætter på, passer ikke, for der ligger ingen bøjer, siger Lars Schwaner, der var fartøjsfører under aktionen.

Fiskeren kan dog se Møn Fyr mod vest, så besætningen på Hjortø sætter kursen i den retning. Efter nogen tid meddeler fiskeren, at han kan se Hjortøs lanterne, og derefter får man lyst sig ind på den nødstedte trollingfisker.

Derefter hjælper marinehjemmeværnsfolkene med at få etableret et slæb mellem havaristen og hans makker, der er nået frem til stedet også, og som derefter trækker sin kammerat tilbage til Klintholm Havn.