Hvem har Danmarks bedste fællesskab? Det kan du nu være med til at afgøre. Se portrætter af otte Fantastiske Fællesskaber herunder og stem på det fællesskab, eller de fællesskaber, som du mener fortjener at vinde 100.000 kr. og titlen som Årets Fantastiske Fællesskab


De otte fællesskaber har hver i sær vundet årets Fantastiske Fællesskab i den landsdel, de kommer fra, og de er nu gået videre til landsfinalen. Du kan stemme til og med d. 3. november, hvor vinderen kåres i et landsdækkende show, som vises på alle TV 2 regionernes egne kanaler og kan live-streames her


Du kan kun stemme én gang på hvert fællesskab, men på lige så mange, som du vil.

Sms   FAN 1  til  1272
Sms   FAN 2  til  1272
Sms   FAN 3  til  1272
Sms   FAN 4  til  1272
Sms   FAN 5  til  1272
Sms   FAN 6  til  1272
Sms   FAN 7  til  1272
Sms   FAN 8  til  1272

Hvad er Fantastiske Fællesskaber?

5. marts lancerede TV 2 Regionerne Fantastiske Fællesskaber i samarbejde med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet. Et projekt der hylder alt det danskerne har sammen og gør i fællesskab. Med Fantastiske Fællesskaber vil vi finde frem til den unikke forening eller sammenslutning, der fortjener titlen som Årets Fantastiske Fællesskab og den medfølgende pris på i alt 150.000 kroner. Under ansøgningsperioden i foråret modtog TV 2 Regionerne til sammen mere end 1000 ansøgninger fra alle mulige foreninger og fællesskaber. I hver TV 2 region udvalgte en regionalt nedsat jury 10 fællesskaber.

I alt 80 fællesskaber blev nomineret på landsplan. I løbet af sommeren 2018 er der blevet produceret portrætfilm om alle de 80 fællesskaber. Portrætfilm som skal hjælpe dig med at vælge, hvem du vil stemme på. Filmene kunne ses på tv 2 regionernes hjemmesider, de blev delt på Facebook og vist på tv fra 3. september 2018.

28. september 2018 kunne vi afsløre, hvem der vandt prisen i hver sin landsdel. Vinderne modtog 50.000 kroner og gik samtidig videre til landsfinalen, hvor vinderfællesskabet modtager yderligere 100.000 kroner. Alle i hele landet kan være med til at stemme om, hvem af de otte landsfinalister der skal vinde. Igen vil afstemningen ske på TV 2 regionerne hjemmesider, hvor de otte finalistfilm fra hele landet vil kunne ses.

3. november afholder TV 2 Regionerne i fællesskab med Lokale og Anlægsfonden og Tuborgfondet et nationalt prisoverrækkelsesshow, hvor Årets Fantastiske Fælleskab kåres. Det forgår i Kulturværftet i Helsingør og sendes direkte på alle TV 2 Regionernes kanaler fra kl. 19.45.


I samarbejde med


En stemme koster almindelig sms-takst. Landsfinalen afholdes 3. november og vises live på alle TV 2 regionalstationer.


Produceret af:

Kreditering

Tilrettelægger & fotograf
Teys Schucany

Produktionsassistent
Jasmin Yada

Klipper
Teys Schucany

Post-tonemester
Lars Rasmussen

Color-Grade
Tobias Bach