Næste udsendelse: 23:55 Kulturkalenderen (G)

TV i dag

  • 22:35FV19 - Valgdebat: Klog, grøn og sikker (G)
  • 23:55Kulturkalenderen (G)Vi ser nærmere på ugens kulturelle begivenheder.
  • 00:0022Nyheder (G)
  • 00:10FV19 - Mød partiet Kristendemokraterne (G)
  • 00:35Møde i Region Hovedstaden d. 14. maj 1. del (G)
  • 02:10Møde i Region Hovedstaden d. 14. maj 2. del (G)
  • 03:05FV19 - Valgfolkemøde 2. del (G)Vær med, når vi tester politikere på deres ærlighed med det gode, gamle spil “Jeg Har Aldrig…”. Det er politikernes mulighed for at få nagende byrder væk fra skuldrene og gå til valget med ren, nyskuret og kridhvid samvittighed. Politikere: Alexander Grandt (Soc. dem), Joachim Hjorting (Kons) og Karsten Hønge (SF) Vært: Preben Dahl
  • 03:25FV19 - Valgdebat: Klog, grøn og sikker (G)
  • 04:59FV19 - Mød partiet Kristendemokraterne (G)

Bornholmertunnel søger medlemmer

Nu er Foreningen Bornholmtunnel klar til at modtage indmeldelser.
Nu er Foreningen Bornholmtunnel, der blev stiftet den 2. oktober 2006, klar til at modtage indmeldelser, og bestyrelsen for foreningen håber, at der er mange mennesker, som vil være med til at markere interessen for tunnelprojektet ved at tegne et medlemskab, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Foreningen har oprettet en PBS Betalingsservice løsning, der gør det let a administrere et medlemskartotek, uanset om medlemmerne ønsker at betale med betalingsservice eller indbetalingskort. Indtil denne løsning kom på plads, har Foreningen Bornholmtunnel ikke gjort noget aktivt for at hverve medlemmer.

Det koster minimum 20 kr/året at være medlem. Hvis man ønsker at betale et højere årligt støttekontingent end 20 kr/året, skal man meddele dette ved indmeldelsen. Kontingent for medlemskab i 2006 gælder også for 2007.

Ved indmeldelsen skal man huske at angive fødselsdato og postadresse.

Man kan melde sig ind ved at skrive en mail til medlemskab@bornholmtunnel.dk med emnet "Bornholmtunnel".

Man kan også melde sig ind ved at skrive til:

Foreningen Bornholmtunnel
Kasserer Torsten Sletskov
Kai Sonnesvej 2
3760 Gudhjem

Bestyrelsen for Foreningen Bornholmtunnel undersøger i øjeblikket mulighederne for finansiering af et forstudie vedrørende en tunnelforbindelse mellem Bornholm og Skåne. Foreningen har fået et tilbud fra rådgivningsvirksomheden COWI på et forstudie for en samlet pris på 725.000 kroner. Indeholdt i dette tilbud er et geologisk litteratur- og datastudie, der kan give en bedre ide om prisen og dermed realismen i projektet.

Aktuelle programmer på Play