Næste udsendelse: 22:00 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 22:0019.30Nyheder (G)
 • 22:14Vejret i morgen (G)
 • 22:16Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 22:40Helt i fisk - på torskejagt (G)Helt i Fisk-holdet er taget ud for at prøve og fange de torsk, som trækker ind til kysten fra dybet omkring Bornholm, men de kommer først om aftenen. Indtil da træner drengene til sæson-finalen , hvor havørreden jagtes for sidste gang.
 • 23:10Kofoeds Naturperler - Pyritsøen (G)De største naturattraktioner kender vi, men der findes mange mindre og næsten ukendte naturperler på Bornholm. Følg med når Naturvejleder Jens Kofoed viser rundt ved Pyritsøen mellem Rønne og Hasle og opdag nye afstikkere og skønne steder.
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen
 • 00:0019.30Nyheder (G)
 • 00:15Youtuberen (G)18-arige Jasmin Lind fra Nyker bliver ofte genkendt på gaden. Hun har en Youtube-kanal med over 60.000 abonnenter, hvor hun uploader videoer, som bliver set af tusindvis af unge over hele landet. Få et indblik i, hvordan livet som youtuber er og kom med "bag om" optagelserne til "10.000 KALORIE CHALLANGE", hvor Jasmin sammen med sin kæreste Mika, der også er youtuber, skal spise 10.000 kalorier hver på under 24 timer, og det er ikke tilladt at kaste op.
 • 00:40Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 02:30Møde i Region Hovedstaden d. 20. november 1:2 (G)
 • 03:50Krimimesse 2015 - Anne-Marie Vedsø Olesen (G)Blod, mord og spænding var på dagsordenen under Krimimessen i Fængslet i Horsens. Værter og journalister fra syv TV 2-regionalstationer interviewede forfattere og markante personligheder med særlig tilknytning til stationens sendeområde.
 • 04:30Stafetten - Mikkel Bach-Jensen (G)Mikkel Bach-Jensen har boet på Bornholm i 12 år. Han er nu bornholmsk gift, har to børn og bor i Rønne. Han arbejder på Gaarden ved Melstedgård. Mikkel Bach-Jensen mistede tidligt sin Far på grund af sygdom, og det har præget hans forhold til nære relationer siden: De skal plejes.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Anders Matthesen

Carsten Scheibye nr. tre på Venstres regionsliste

Kun spidskandidaten Martin Geertsen og Anne Ehrenreich har større opbakning i Venstres afdelinger i Hovedstaden og på Bornholm, end Tejnboen Carsten Scheibye.
Venstre holdt i aftes opstillingsmøde til Regionsrådet i både Nylars Forsamlingshus og i København N - og med videolink i mellem de to lokaler. Bornholmske Carsten Scheibye endte med at stå som nummer tre på den samlede liste med i alt 26 kandidater.

- Denne placering kan ikke kun opnås med solid opbakning fra de bornholmske deltagere i opstillingsmødet. Den betyder, at Carsten Scheibye nyder stor respekt og anseelse også i resten af Region Hovedstaden for sit store arbejde i Regionsrådet, hvor han har siddet siden 2014, lyder det fra Carl de Fontenay, næstformand i Venstre i Region Hovedstaden. han tilføjer:

- Carsten har dermed vist, at han er både Bornholms og resten af Region Hovedstadens kandidat.

Venstre kandidatliste toppes af spidskandidat Martin Geertsen, som allerede ved et tidligere opstillingsmøde er blevet valgt til at stå først på stemmesedlen. I aftes blev de øvrige placeringer så tildelt og her endte Carsten Scheibye altså med en placering som nr. 3. på Venstres liste.

Toppen af stemmesedlen ved Venstre til Regionsrådet vil derfor se således ud:
1. Martin Geertsen, spidskandidat i Region Hovedstaden
2. Anne Ehrenreich, spidskandidat Nordsjællands storkreds
3. Carsten Scheibye, spidskandidat Bornholms storkreds
4. Ricki Vejsmose, spidskandidat Københavns omegns storkreds
5. Christine Dal Jensen, spidskandidat Københavns storkreds

Regionsrådsvalget afholdes samme dag som Kommunalvalget; nemlig den 21. november 2017.