Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

 • 21:30Tilbage til rødderne Louise Dorph tager os med tilbage til barndommens gade.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10EKKO (G)Juni er tiden at tælle edderfugleunger, ringmærke vandrefalkeunger, og alle fugle er iført smuk yngledragt. Det er også årets hotspot for fund af sjældne arter. Se bare EKKO om østlig kærguldsmed, lille pubberøver og stellersand.
 • 22:50Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem Os kan du møde fire initiativrige kvinder. Mie Andersen og Geira Bjørn Olsen står bag en række samtalesaloner i Allinge henover sommeren. De er inviteret ind til en snak om formålet med deres arrangementer. Tine Tolstrup og Sarah Steinitz har projektet "Ødyséen", hvor de tager på ø-hop på danske øer for at inspirere og gøre unge klogere på øerne i Danmark. Se med, og hør hvorfor.
 • 23:20Student – hva’ så? (G)
 • 23:30Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Brygmann
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10EKKO (G)Juni er tiden at tælle edderfugleunger, ringmærke vandrefalkeunger, og alle fugle er iført smuk yngledragt. Det er også årets hotspot for fund af sjældne arter. Se bare EKKO om østlig kærguldsmed, lille pubberøver og stellersand.
 • 00:50Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem Os kan du møde fire initiativrige kvinder. Mie Andersen og Geira Bjørn Olsen står bag en række samtalesaloner i Allinge henover sommeren. De er inviteret ind til en snak om formålet med deres arrangementer. Tine Tolstrup og Sarah Steinitz har projektet "Ødyséen", hvor de tager på ø-hop på danske øer for at inspirere og gøre unge klogere på øerne i Danmark. Se med, og hør hvorfor.
 • 01:20Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Brygmann
 • 01:50Mens du sover (6:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:15Flere sider af Jesper Bugge Kold (G)Forfatter Jesper Bugge Kold fortæller om sin spændingsroman "Land i Datid".
 • 02:45Nat-tv: Hjemmeplejen i Holstebro (G)Nat-tv besøger nogle af de mange, der hver nat må møde på arbejde. Nat-tv besøger alt fra mejeristerne til bageren og natteravnene. I nat fra Hjemmeplejen.
 • 03:45Mellem os (G)I mandagens udgave af Mellem Os kan du møde fire initiativrige kvinder. Mie Andersen og Geira Bjørn Olsen står bag en række samtalesaloner i Allinge henover sommeren. De er inviteret ind til en snak om formålet med deres arrangementer. Tine Tolstrup og Sarah Steinitz har projektet "Ødyséen", hvor de tager på ø-hop på danske øer for at inspirere og gøre unge klogere på øerne i Danmark. Se med, og hør hvorfor.
 • 04:30Stafetten - Hanne Nisbeth (G)Hanne Nisbeth er meget optaget af det nærmiljø hun bor i. Hun bruger derfor en del tid og kræfter på, at udvikle hjembyen Snogebæk. Hanne Nisbeth har været i god form hele livet og det er stadig en fast del af hendes liv at motionere.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Martin Brygmann

KV17: Søren Schow: Valgkampagne har kørt godt

Nyheden om, at Venstre går et mandat frem, glæder viceborgmester Søren Schow. Fremgangen kommer dog ikke bag på Venstre-manden, der mener, at partiets valgkampagne er gået over al forventning.
Venstre på Bornholm står lige nu til at få fem mandater i kommunalbestyrelsen. Det viser en ny undersøgelse, som Jysk Analyse har foretaget for TV 2/Bornholm.

I en meningsmåling fra oktober måned stod Venstre til at få fire mandater i kommunalbestyrelsen, men nu - fire dage før valget - er Venstre gået et mandat frem.

- Det er jeg glad for at høre. Jeg havde dog en forventning om, at valgkampen ville rykke lidt på det tidligere resultat, og så mener jeg også, at Venstre har klaret det godt i valgkampen, fortæller Søren Schow til TV 2/Bornholm, og fortsætter:

- Jeg tror dog også, at hele debatten om Ældreplejen har spillet ind på bornholmernes valg, og så tror jeg også, at det betyder noget, at borgmesteren har lukket for pressens adgang til offentlige virksomheder, lyder det fra Søren Schow.

Ifølge meningsmålingen fra Jysk Analyse er der stadig over 30 procent af de adspurgte bornholmere, der endnu ikke ved, hvor de skal sætte deres kryds tirsdag d. 21. november.

- Vi har stadig lidt krudt i bøssen endnu. Vores kampagne stopper først efter valgdagen, så de næste dage kommer til at gå med at være så meget ude i nærmiljøerne og tale med bornholmerne som muligt, slutter Søren Schow.