Næste udsendelse: 21:40 Mellem os

TV i dag

 • 19:55Åbning af Hammerhus Besøgscenter (G)Direkte transmission fra åbningen af det nye besøgscenter på Hammershus.
 • 21:40Mellem osPoul Stenbæk var med til at starte Allinge Jazz Venner op for 19 år siden, men nu er foreningen nedlagt. Han kommer i studiet for at fortælle om arbejdet dengang med at få jazz til Allinge. Derudover kommer Helle Mogensen fra Destination Bornholm. Hendes job er blandt andet at promovere Bornholm ved at få virksomheder eller skribenter til øen, som vil fortælle den gode historie videre.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle
 • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
 • 02:2022Nyheder (G)
 • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
 • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
 • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
 • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
 • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

V, DF og W skal fordele rovet

Strukturen på de nye kommunale udvalg samt udvalgsposter er nu fordelt. Nu skal partierne uden for konstitueringen fordele deres pladser.
Det blev til genvalg for borgmester Winni Grosbøll til det netop overståede kommunalvalg.

Bag sig har hun Enhedslisten, SF, Alternativet samt Kristendemokraterne. De seneste dage har de partier så arbejdet på, hvordan strukturen i de kommunale udvalg skal være de kommende fire år.

Den fordeling er faldet på plads, og der er sat navn på både udvalg og udvalgsformænd samt hvor mange pladser, der er i de enkelte udvalg.

Det betyder også, at valggruppe to, Venstre, Dansk Folkeparti og Bornholmerlisten, ved hvor mange pladser, konstitueringspartierne har tildelt dem. Valgruppe to består af de partier, som står uden for konstitueringen.

- Vi venter lige nu på at få listerne over, hvilke poster og udvalgspladser, som vi skal besætte, og så regner jeg med, at vi kan mødes, Dansk Folkeparti, Venstre og jeg snarest derefter, fortæller Kirstine van Sabben fra Bornholmerlisten.

Der er i alt seks udvalg, og valggruppe to får mellem 2 og 3 pladser i hvert udvalg. Dertil kommer så bestyrelsesposter og andre tillidshverv.

- Jeg har da gjort mig nogle tanker om, hvad jeg godt kunne tænke mig ud fra egne erfaringer og interesser, men det kommer jo alt sammen an på, hvad vi kan blive enige om i valggruppe to, fortæller Kirstine van Sabben.

Partierne i valggruppe to forventer at have fordelingen på plads i løbet af denne uge.