Næste udsendelse:

TV i dag

  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

Grosbøll møder Dansk Erhverv

I morgen bliver bedre betjening af de bornholmske virksomheder sat på dagsordenen, når Winni Grosbøll møder Dansk Erhverv.
Bornholms Regionskommune har i morgen inviteret Dansk Erhverv til øen for at diskutere, hvordan man bedre kan betjene virksomhederne. Det skriver Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

- Bornholms Regionskommune er i gang med at lave en del ændringer på erhvervsområdet. Regionskommunens overordnede mål er at blive bedre til at betjene virksomhederne og levere en hurtigere og bedre sagsbehandling. Det er et meget prisværdigt mål, som vi naturligvis gerne vil hjælpe til med at realisere, siger Niels Milling, underdirektør i Dansk Erhverv, i en pressemeddelelse.

På forhånd er der ros til Bornholms borgmester for at søge dialogen med erhvervslivet.

- Erhvervslivet har altid brug for en hurtig og smidig sagsbehandling, så det offentlige ikke kommer til at virke som en flaskehals, hvor nye tiltag bliver forsinket. Jeg kan også forstå, at Bornholms Regionskommune vil etablere et brugerråd på erhvervsområdet, der skal være med til at sætter rammer for, hvad god sagsbehandling er og følge med i, hvordan den kommunale service opleves. Det er meget klogt at inddrage erhvervslivet, for det er jo dem, der her ved, hvor skoen så at sige trykker, skriver Niels Milling.