Næste udsendelse: 22:40 Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del

TV i dag

  • 22:10SådanmarkDe bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle
  • 22:40Kommunalbestyrelsesmøde d.22.marts 1. del
  • 02:2022Nyheder (G)
  • 02:30Månedens foredrag - Maria Tuniszewska-Ringby (G)Maria Tuniszewska-Ringby fortæller om flugter over Østersøen under den Kolde Krig med Bornholm som pejlemærke.
  • 03:20I Østersøens dyb: Sose 1 (G)19 skibe strandede i bugten ved Sose i 1600-tallet. Mange hundrede ja måske over tusinde omkom i det der af historikere betegnes som et af danmarkshistoriens største skibsforlis. Over tre udsendelser forsøger I Østersøens Dyb at finde spor fra det gamle skibsforlis.
  • 04:00Flere sider af Birgithe Kosovic (G)Forfatter Birgithe Kosovic fortæller om sit portræt af Erik Scavenius "Den inderste fare".
  • 04:30Stafetten - Trine Køhlert (G)Trine Køhlert har i årevis været stærkt interesseret i teater. Hun har mand og fire børn. I de senere år har hun oparbejdet en virksomhed hjemme, hvor man blandt andet laver udsmykning til jul.
  • 05:00Sådanmark (G)De bedste historier fra hele Danmark og dagens medvært: Bit Vejle

KB: Integrationsråd, Musikråd og Kunstråd på plads

På aftenens kommunalbestyrelsesmøde kom der navn på de personer, som skal sidde i øens Integrationråd, Musik- og Teaterråd, samt Kunst- og Kulturhistorisk Råd.
Ved en fejl kom der ikke navne på de personer, som i de næste tre år skal uddele kommunens støttekroner til øens musik- og teaterliv - og aktiviteter indenfor kunst- og kulturhistorie. Personerne blev fundet og godkendt på kommunalbestyrelsesmødet her til aften.

Musik- og Teaterrådet vil bestå af følgende medlemmer:
Kim Andersen, Mikael Sondered, Peer K. Andersen, Stine Budtz, Mie Hjort, Martin Thaulow, Steffen Hyldig, Kim Caspersen.

Kunst- og Kulturhistorisk Råd vil bestå af følgende medlemmer: Lars Kjærulf Møller, Jacob Bjerring Hansen, Lena Muhlig, Anette Eriksen Rene Larsen Vilsholm, Anne Mette Hjortshøj, Trine Saaby og Per Jensen.

Udover disse to råd blev der også sat navne på de politikere, som skal sidde i kommunens nye Integrationsråd. Personerne blev: Elisabeth Rasmussen(F) og Lisbeth Riemann(W) med følgende suppleanter: Nicklas Fick(Ø) og Niels Henriksen(W).

Integrationsrådet skal bestå af 7 til 20 medlemmer med bopæl i kommunen og de øvrige medlemmer udpeges blandt lokale flygtninge- og indvandrerforeninger eller andre tilsvarende personer i kommunen. Derudover udpeges også medlemmer med tilknytning til øens skolebestyrelser og lokale foreninger i kommunen. Disse er der ikek sat navne på endnu.