Næste udsendelse: 22:40 Mellem os (G)

TV i dag

  • 22:20Sportsaften (G)
  • 22:40Mellem os (G)
  • 23:10I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
  • 23:40Kronprinsen på Bornholm før Royal Run (G)
  • 00:0019.30Nyheder (G)
  • 00:15Næste uges tv (G)
  • 00:20Sportsaften (G)
  • 00:40Mellem os fra tirsdag (G)Keramikeren Agnethe Schmidt Bigum har den seneste tid vist sin kunnen i TV2-programmet "Keramikkamp". Hun lægger vejen forbi Mellem Os. Vi får også besøg af kunstneren Peter Frimand, der lavet en skulptur, som trækker tråde til farfarens arbejde i Klippeløkken Granitbrud.
  • 01:05Mellem os fra onsdag (G)"Flugten fra Bornholm 1944" er netop genudgivet. Bogen handler om et amerikansk bombefly, som efter kamp over Berlin må nødlande ved Sose, hvorefter besætningen hjælpes af gode bornholmere. Mød bogens forfatter Erik Dyreborg Livoni.
  • 01:35Mellem os fra torsdag (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget den 26. maj, og derfor har Mellem Os haft flere af de lokale kandidater i studiet. I aften er det så Kenny Olsen fra Liberal Alliances tur. Du kan også møde Olivia og Amanda, der underviser i salsa i Nexø.
  • 02:05FV19 - Valgdebat: Trafik, turister og tilflyttere (G)
  • 03:25FV19 - De unges valg på Campus (G)
  • 05:10Kronprinsen på Bornholm før Royal Run (G)

FM 2018: Bornholmske producenter forkæler rejsende

Flere bornholmske producenter står i disse dage klar til at forkæle de mange flyrejsende, der flyver til Folkemødet fra Københavns Lufthavn.
De næste dage vil rejsende, der skal til Folkemødet på Bornholm, kunne smage en masse spændende, lokale fødevarer, inden de skal med flyet mod Bornholm fra Københavns Lufthavn.

Sol Over Gudjhem-brødrene, Mads og Mikkel Marschall, har nemlig samlet en række bornholmske producenter i Københavns Lufthavn for at give de rejsende en smagsprøve på de mange fødevarer, som Bornholm har at tilbyde.

- Det er efterhånden ikke noget nyt, at bornholmske råvarer er inde i varmen i det gastronomiske Danmark. Men det er klart, at det er en helt fantastisk mulighed for øens dygtige producenter at få lov til at være en del af Folkemødet på en helt ny og super spændende måde i Københavns Lufthavn. På den måde bliver vi fra begyndelsen af Folkemødet en naturlig del af oplevelsen og samtalen - og vi snakker jo alle tit om god mad, siger kok Mads Marschall.

Til de morgenfriske er der mejeriprodukter fra Bornholms Andelsmejeri, henover frokost er der f.eks. en sildemad, og ud på eftermiddagen står den blandt andet på Hallegårds delikate charcuteri.

Derudover kan passagererne også stifte bekendtskab med "vandkefirperler", der er en læskedrik brygget på en svamp.