BKN hjælper lyttere med nye radioer

Henning Kiilerich og Bornholms Kristne Nærradio hjælper lyttere, der gerne vil lytte til kristen internetradio, når BKN lukker ved årsskiftet.
Når Bornholms Kristne Nærradios sendetilladelse udløber ved årsskiftet, skal lytterne finde en ny kanal, hvor de kan høre kristne radioprogrammer.

Det oplagte alternativ er non-profit organisationen Noreas kristne programmer. Men de tidligere lyttere hos Bornholms Kristne Nærradio får en udfordring, når de skal høre programmerne. Norea sender sine udsendelser på Internettet.
Det er et problem for nogle af de tidligere lyttere hos BKN, der ikke har en internetradio.

Udfordringen har fået Bornholms Kristne Nærradio til at tilbyde en særlig service, som 60 lyttere allerede har benyttet sig af. De har solgt internetradioer til lytterne til indkøbspris. 17 af lytterne havde brug for hjælp til at installere radioerne. Henning Kiilerich, der er med i bestyrelsen og vært hos Bornholms Kristne Nærradio, er én af dem, der har været med til at installere radioerne:

-Det har kostet mange timer og kilometer, men det har været det hele værd, siger Henning Kiilerich.

Han er næsten færdig med at installere alle radioerne, så lytterne er klar til at lytte til Norea i begyndelsen af det nye år.