Stadig ingen spor af 58-årig kvinde

Bornholms Politi har haft folk ude for at lede efter den forsvundne siden torsdag, men der er ikke fundet spor efter hende.
Det sidste livstegn fra den 58-årige Eva Holm Jensen fandt sted torsdag den 1. februar. På det tidspunkt forlod hun sit hjem i nedtrykt sindstilstand.

Hendes bil er siden lokaliseret på parkeringspladsen ved fosforitten, der ligger nogen få hundrede meter fra selve Arnager by.

Bornholms Politi har rutinemæssigt mandag kontaktet Rigspolitiet, der via Interpol har udsendt en efterlysning af Eva Holm Jensen.

Eva Holm Jensen beskrives som 165-170 centimeter høj, spinkel af bygning med rødt, langt hår. Der meldes intet om påklædning.

- Vi frygter det værste, men kan ikke udelukke, at hun stadig er i live og opholder sig et sted, hvor hun kan være i fred og ro. Så derfor vil vi stadig gerne bede folk i området omkring Arnager at kigge efter i sommerhuse, skure, lader og lignende, hvor hun muligvis kan opholde sig, lyder det fra politikommissær Hans-Henrik Dam fra Bornholms Politi.

Han oplyser, at politiet har fået enkelte henvendelser i sagen, men at de ikke har ført til at man har fundet den 58-årige.

Blandt andet kom en konkret oplysning om en hytte, hun tidligere har opholdt sig i, men der viste hun sig ikke at være.

Hendes mobiltelefon har sidst været i brug onsdag, og har siden da været slukket.

Kan man komme med oplysninger om den forsvundne og hendes opholdssted bedes man kontakte politiet på telefon 114 eller 5690 1448.