Ejeren bag Grønbechs Hotel har minus i regnskabet

Altinget.dk, Mandag Morgen og Grønbechs Hotel ejes alle af Rasmus Nielsen. Hans selskab bag disse aktiviteter er i minus med 10. mio. kr., skriver Mediawatch.
Egenkapitalen er i minus med over 10 mio. kr. i det selskab, som står bag den politiske netavis Altinget.dk og Hotel Grønbech i Allinge. Selskabet bag hedder Rasmus Nielsen Holding og bærer navnet efter ejeren, Rasmus Nielsen, som har startet og drevet Altinget.dk indtil for nylig. Han er for nylig flyttet til Cypern.

Rasmus Nielsen købte Hotel Grønbech i 2014 og har sat det gamle hotel i stand. Hans holding-selskab har bl.a. lånt 6,9 mio. kr. til Ejendomsselskabet Stedets Ånd, som officielt er selskabet bag Grønbechs Hotel. Morgenbrevet Mandag Morgen har ligeledes fået et lån på 6,3 mio. kr., hvilket tilsammen giver et udlån på 13,2 mio. kr.

I følge netmediet Mediawatch har Rasmus Nielsen Holding nu en negativ egenkapital på godt 10 mio. kr., selvom holding-selskabet har lånt 30 mio. kr. af Altinget.dk.

Rasmus Nielsen afviser, at der er problemer:

- Jeg er iværksætter og jeg ønsker vækst og udvidelse, herunder jobskabelse, og da Altinget er den virksomhed, der tjener penge, og det er der, at likviditeten i vid udstrækning kommer ind, anvendes det til at løfte de andre selskaber, herunder købet af Mandag Morgen, hvor vi reddede 30 arbejdspladser, siger Rasmus Nielsen til Mediawatch.