Lokal stjernekok besøger Campus Bornholm

I dag fik eleverne fra kokkelinjen på Campus Bornholm besøg af en vaskeægte lokal stjernekok.
I denne uge skal de studerende fra kokkeuddannelsen på Campus Bornholm lære at arbejde med lokale bornholmske råvarer. Og den opgave skal Troels Madsen, der ejer Christianshøjkroen og Restaurant Molen i Nexø, løfte.

- Vi er overbeviste om, at det vil være en kæmpe inspiration for eleverne på vore uddannelser at få muligheden for at møde kapaciteter som Troels og se ham arbejde med råvarerne, fortæller uddannelsesleder Ole B. Larsen fra Campus Bornholm.

Det er ikke hver dag, at eksterne undervisere trækkes ind i køkkenerne på Campus Bornholm, og derfor vakte Troels Madsens besøg da også stor begejstring blandt de studerende.

- Vi har lært at partere og arbejde med et vildt dyr i dag, og det må jeg da indrømme, at jeg ikke havde regnet med, at jeg skulle, da jeg mødte ind i morges. Det er fedt, at han kommer og underviser os, da han - modsat vores undervisere - kommer direkte fra kødgryderne, så han har meget erfaring, han kan give videre, siger Nicklas Nielsen, der er studerende på kokkeuddannelsen.

I interviewet ovenover kan du høre mere om, hvordan eleverne klarede første dag med Troels Madsen i køkkenet.